Showbiz

#vincenzo castellano #showbiz #antonia #custodie copil #vedete intern

Iata adevarata fata a lui Vincenzo Castellano, sotul Antoniei!

Divortul dintre Antonia si Vincenzo Castellano a atins cote inimaginabile. Batalia pentru custodia micutei Maya, fetita celor doi, s-a lasat cu amenintari dure din partea italianului. Criminalistii se tem ca nu cumva omul de afaceri sa nu isi duca la bun sfarsit intentiile.

"Te distrug personal, Anto!"

Stenogramele unor discutii purtate de cantareata Antonia cu sotul sau Vincenzo Castellano, publicate de cancan.ro, scot la iveala comportamentul violent si vulgar al italianului.

Antonia: "Am nevoie si eu de procura pentru aia mica. Ma rog de tine, ma rog de tine de sase luni. Ti-am zis ca vreau sa o aduc aici (in Romania - n.r.). Vince, dar e copilul nostru! Nu e doar al meu sau doar al tau! Nu vad care e problema daca esti si tu aici. Esti in Romania, care e problema?"

Vincenzo: "..."

Antonia: "Dar tu erai vreodata langa copilul asta? Vince, tu vezi copilul o data la doua luni... Ma lasi? Vreau sa stea si cu mine! Au trecut sase luni. Vreau si eu sa stau cu ea! Nu sa ma duc in Italia sa o vad. Ce este asta? Ai decis tu asta? De capul tau, ca tu esti Dumnezeu."

Vincenzo: "Nu ma intereseaza. Eu nu am incredere in chestiile astea pe care le faci tu. Auzi, tu lu’ copilul meu nu poti sa-i dai nicio stabilitate. Si stau si departe de copil din cauza ta... Iti cumperi casa si o sa-ti iei copilul. Macar sa ti-l iei, dar sa ai conditii!"

Vincenzo: "Tu vrei sa mi-o tragi mie."

Antonia: "Dar nu ti-o trag tie, Vincenzo!"

Vincenzo: "Asculta-ma putin. Tu vorbesti cu mine, Anto. Cu mine, personal, nu cu familia mea si cu toti. Cu mine. Tu vorbesti cu mine, Anto. Eu te distrug. Dar nu ca cariera, ca astea... Eu te distrug personal, Anto!"

Antonia: "Ma omori!"

Vincenzo: "Poti sa pui si pe inregistrare... Ma doare-n ...! Copilul nu vreau sa ti-l dau. Da-ma in judecata, fa ce vrei! Hai, pa!"

Tudorel Butoi: "Are potential criminogen"

Aceste convorbiri au fost analizate de psihologul criminalist Tudorel Butoi. Potrivit profesorului, Vincenzo are "atitudine distructiva fara echivoc, potential criminogen explicit exprimat din perspectiva intentiei directe, atitudine vulgara, comportament violent-agresiv-distructiv".

Pe langa aceasta caracterizare dura pe care criminalistul i-o face italianului, Tudorel Butoi trage si o concluzie alarmanta: "Nu putem exclude faptul ca in imprejurari tensionate favorizante specifice dramelor existentiale prilejuite de divort - incredintare minor etc., numitul Castellano Vincenzo sa nu puna efectiv in act amenintarile proferate."

Citeste si:

Mihaela Radulescu face nunta cu Dani Otil? Afla ce i-a dat de gol

6 imagini rusinoase pe care vedetele le-ar vrea distruse

Uite cum arata Thalia si Natalia Oreiro dupa 20 de ani

Antonia, despartita de fiica de un an de zile

Din momentul in care a anuntat ca divorteaza, sotul Antoniei a tinut-o pe Maya departe de mama sa. In urma cu exact un an, italianul a dus-o Maya in Italia si de atunci micuta locuieste cu bunicii ei. Antonia nu o poate aduce in tara pe fetita de 4 ani, ci trebuie sa mearga in Peninsula pentru a o vizita. La ultimul termen al procesului de custodie, avocatul lui Vincenzo Castellano a cerut chiar ca procesul sa fie mutat in Italia

Antonia si Vincenzo s-au casatorit in vara lui 2011.

Surse foto: wowbiz.ro, agentiadepresamondena.com, expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului