Showbiz

#greutate teo trandafir #teo trandafir #teo

E obsedata sa nu se ingrase! Iata ce mananca Teo Trandafir

Teo Trandafir ramane pentru multa lume un exemplu de ambitie, dovada vie a faptului ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat se poate. Vedeta TV a slabit peste 60 de kilograme, e drept, cu ajutorul unei operatii, insa doar vointa puternica a fost cea care a ajutat-o sa isi duca la bun sfarsit planul.

In urma cu mai bine de trei ani, Teo Trandafir a suferit o operatie de micsorare a stomacului, dupa ce ajunsese sa cantareasca 120 de kilograme si sa aiba mari probleme de sanatate. A dat jos peste 60 de kilograme, insa succesul a venit si cu un revers al medaliei. Vedeta de televiziune a devenit obsedata sa nu se ingrase la loc, motiv pentru care si-a impus un regim foarte drastic de hrana.

Secretul succesului sau? Mananca putin si des. Un smoothie de legume sau de fructe ii poate inlocui o masa, a marturisit ea pentru Wowbiz.ro.

La micul dejun, serveste aproape in fiecare zi aceleasi lucruri: paine, unt, cafea si apa. La serviciu mananca o ciorba, iar in timpul emisiunii mai mananca pufuleti.

"Sunt obsedata ca o sa ma ingras la loc! Cu toate acestea, le-as spune tuturor oamenilor care ma invidiaza ca nu conteaza ce se va intampla in viitor, eu am castigat trei ani de viata, in care pot sa ma bucur de mine, pot sa imi cumpar haine din magazin, ceea ce era practic imposibil in cazul meu in trecut. Am castigat trei ani de normalitate, de a nu se mai spune despre mine, ia uite-o cat mananca. Pai, daca inainte, luam in gura un bob de strugure in gura, lumea ma blama si spunea… ia uitati-o cum baga in ea. Acum prietenii imi zic: “Dar nu mananci, draga, si tu ceva?! Deci cum o dai, tot ca dracu’ iese, nu e bine nicicum", a povestit Teo Trandafir.

"Eu nu respect orele de masa, pentru ca nu am cum. Dimineata, mananc acelasi lucru, fiindca mi-e frica sa incerc altceva. Intotdeauna, imi pun pe farfurie doua feliute mici, mici de paine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluta si o apisoara si gata. Pe urma, ajung la serviciu.  Acolo, sistematic imi iau de la bufet o ciorba, pe care o consum in doua ore, ce mai…o descant, nu o pot savura dintr-odata, ca oamenii obisnuiti. Dupa aia, in timpul emisiunii, mai imi iau pufuleti daca mi se face rau de foame. La final, mai astept la "pomana", poate ma mai cheama si pe mine cineva, sa mananc o… jumatate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mancare au disparut!", a spus Teo Trandafir pentru Wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare