Showbiz

#showbiz #oana zavoranu #iulia albu #bianca dragusanu #vedete intern

Ele sunt intrigantele din showbiz! Iata cine starneste cele mai multe scandaluri

Vorbe dure aruncate in gura mare, acuzatii fara acoperire si afirmatii. Toate acestea sunt sarea si piperul unui scandal public. O stiu bine nu doar politicienii, ci si vedetele din showbiz. Iata care sunt cele mai certarete personaje mondene.

Oana Zavoranu

Sursa foto: libertatea.ro

Aproape orice aparitie a Oanei Zavoranu este sinonima cu scandalul. Mama ei, fostul sot, Pepe, Monica Columbeanu, Tudy, Corneliu Vadim Tudor, vrajitoarele Melissa si Vanessa, Mihai Gainusa si Serban Huidu, Ana Maria Prodan, cu totii au intrat, la un moment-dat, in colimatorul ei.

Si face ce face bruneta si se afla din nou in mijlocul unui taraboi imens. Nici nu s-au linistit bine apele in scandalul in care Oana a fost acuzata de un celebru chirurg estetician ca i-a cerut mita, pentru a nu-l da de gol cu niste operatii efectuate ilegal, ca un altul si-a facut loc pe tapet.

Nunta lui Pepe cu Raluca a fost prilejul potrivit. "V-a pacalit cu zambetul ala fals", "Daca nu se despartea de mine, nu il baga nimeni in seama", "Am fost lovita de mai multe ori de Pepe. Omul este violent, este dement cand e beat" sunt doar cateva dintre afirmatiile brunetei. Ba chiar a promis ca va face publice inregistrari video cu niste presupuse orgii sexuale la care ar fi luat parte fostul sau sot.

CITESTE SI:

Victor Slav, sabotat de Marius Moga? Uite cine ii ia locul la "Meteo"!
Esti sofer? Iata pentru ce risti 5.000 de lei amenda!

Un britanic a fotografiat chipul lui Dumnezeu. Imaginile sunt emotionante!

Iulia Albu

Sursa foto: click.ro

O alta aparitie exotica in peisajul monden este, de la o vreme, Iulia Albu. Designerul a invatat sa faca show, asa ca a ajuns sa critice orice vedeta din showbiz. Si, daca la inceput, criticile aveau legatura doar cu meseria in care s-a specializat, Iulia a starneste acum scandalul din orice.

Ultima vedeta care i-a picat in mana a fost Andreea Marin. Dupa ce i-a criticat tinutele spunand, printre altele, ca "degeaba pozeaza ca o diva, daca nu stie sa se imbrace", Andreea a ripostat, intr-un mod mult mai decent, spunand ca astfel de oameni ii trezesc mila. "Incearca sa compenseze lipsa de valoare prin faptul ca au o gura mare. Am observat ca totul este subiectiv la acesti oameni si sincer m-am cam lamurit cu criticii minunati ai modei romanesti", a spus "Diva" pentru Kanal D.

N-a trecut mult si replica a venit pe Facebook, unde fashion editorul Iulia Albu s-a grabit sa enumere cele "5 lucruri pe care Andreea Marin le face cu gura mai bine" decat ea.

Bianca Dragusanu

 

Sursa foto: acasatv.ro

Si chiar daca s-a mai cumintit in ultima vreme, Bianca Dragusanu a tinut  de multe ori titlurile tabloidelor. Roscata a fost protagonista mai multor scandaluri. A facut afirmatii rautacioase la adresa fostului sau iubit, Adrian Cristea, a urmat casatoria cu Victor Slav, despre care s-a spus ca
ar fi fost aranjata doar pentru a obtine bani de pe urma contractelor cu televiziunile, apoi divortul, si el foarte mediatizat.

Acum, roscata si-a mai gasit un motiv de scandal. Se pare ca un razboi care mocnea intre Bianca si Oana Mares, fosta sotie a lui Augustin Viziru,
a izbucnit acum in urma unei postari pe Facebook. Bianca se afla pe litoral, in Vama Veche, unde filmeaza pentru o emisiune estivala. Diva roscata le-a marturisit prietenilor virtuali ca nu va mai veni niciodata in Vama, pentru ca e prea multa mizerie.

De aici, a venit si impunsatura Oanei. "Cica nu e nimeni sa-i plateasca bauturile si nu a primit nicio propunere de f... pe bani. Ea crede ca sunt
toti drogati si nu vad cat de buna e!:)", a scris Oanei Mares, pe Facebook.

Si de aici un intreg sir de replici dure una la adresa celeilalte.

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului