Showbiz

# iubit elena basescu #Elena Basescu copii #elena basescu

Elena Basescu are un iubit! De cine s-a indragostit, la un an de la divort

La un an de la divortul de Bogdan Ionescu - Syda - Elena Basescu are un iubit! Se pare ca mezina presedintelui Traian Basescu s-a indragostit. Cei doi se pare ca au trecut la urmatorul nivel al relatiei, dupa cum au surprins in imagini paparazzi Ciao. 

EBa si Catalin Tomata se iubesc cu foc se pare. Dovada sta faptul ca acestia s-au intalnit pe furis, in miez de noapte, la una dintre proprietatile lui Traian Basescu, casa de pe strada Mihaileanu, deja faimoasa. Catalin Tomata, care detine un restaurant in Capitala, a venit sa o viziteze pe Elena Basescu, la ceva timp dupa aceasta. Intalnirea a avut loc in jurul orei 3 dimineata, iar dupa cei doi au mers sa ia un mic dejun extrem de matinal in zona Unirii. 

Catalin si EBa s-au despartit in jurul orei 5, cand acesta a ramas la locuinta sa din Drumul Taberei, iar fostul europarlamentar a plecat acasa, la copii. Iubire cu foc sau doar o aventura, cert este ca EBa a trecut in sfarsit peste divort, dar nu este pregatita sa se afiseze oficial cu un barbat. Spre deosebire de fostul ei sot, care are o relatie de cateva luni bune cu un model, pe care l-a prezentat si copiilor, Sofia si Traian Jr. 

Indiferent de situatie, noua iubire ii prinde bine Elenei care arata mai bine ca niciodata mai ales datorita faptului ca merge des la sala si are un stil de viata sanatos. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare