Showbiz

#sarcina #fetita #elena basescu #sex copil

Elena Basescu va avea o fetita

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, va aduce pe lume o fetita. Vestea a fost data chiar de presedintele Traian Basescu, care a dat-o de gol pe fiica sa, care declarase in nenumarate randuri ca nu vrea sa afle pana la nastere care este sexul copilului sau.

Invitat in cadrul unei emisiuni la postul TV Kanal D, Traian Basescu a marturisit ca va avea o nepotica si ca acest lucru il bucura foarte mult. Totodata, presedintele Traian Basescu a marturisit in nenumarate randuri ca isi doreste foarte mult sa aiba nepotei.

Elena Basescu s-a casatorit anul trecut in luna septembrie cu Bogdan Ionescu, nunta lor fiind unul dintre cele mai asteptate si comentate evenimente ale anului 2012. La scurt timp de la casatorie, in luna februarie, Elena Basescu a anuntat ca este insarcinata in sapte saptamani. In acest moment, Elena Basescu are 24 de saptamani de sarcina.

Sursa foto: qmagazine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului