Showbiz

Elena Gheorghe nu stie cum va arata rochia ei de mireasa

Elena Gheorghe nu stie cum va arata rochia ei de mireasa . Cantareata spune ca pe masura ce se apropie data fericitului eveniment, incepe sa fie din ce in ce mai confuza, mai ales atunci cand vine vorba de rochia de mireasa.

Inainte, cand nu se gandea la nunta, Elena Gheorghe isi imagina ca in cea mai fericita zi din viata ei va imbraca o rochie de printesa , apoi s-a gandit ca mai bine ii vine una vaporoasa, romantica .

Acum, cu cateva luni inainte de nunta, nu mai stie ce sa aleaga, pentru ca oferta este foarte variata. Chiar daca deocamdata nu s-a hotarat asupra modelului, Elena se gandeste sa apeleze la un designer roman pentru a-i realiza rochia de mireasa.

'Cand eram mica ma vedeam o mireasa printesa, mai apoi mireasa romantica. Acum cand momentul se apropie as vrea altceva, inca nu stiu ce, dar nu exclud ca rochia mea de mireasa sa fie creata de un designer roman', a declarat Elena Gheorghe.

Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului