Showbiz

#designer #showbiz #vedete extern #Erika Eleniak #Andreea Dogaru

Erika Eleniak, imbracata de un designer roman. “M-a intrebat daca poate purta trei dintre tinute la alte evenimente, din SUA”

Prezenta pentru prima data in Romania, starul din Baywatch, Erika Eleniak, a participat, la mai multe evenimente in Bucuresti si de pe litoralul romanesc. De vestimentatia vedetei s-a a ocupat Andreea Dogaru.

Outfit-urile alese pentru aceste evenimente fac parte din colectia Hera, o colectie de inspiratie greceasca, realizata special pentru Erika Eleniak.
Actrita americana s-a aflat in tara noastra pentru a participa la o gala Local Kombat si pentru a face parte din juriul unui concurs de frumusete inspirat din serialul care a facut-o celebra.

„Este o onoare pentru mine ca o actrita precum Erika Eleniak sa imbrace rochii din colectiile mele. Ea s-a simtit atat de bine in tinutele pe care am propus sa le imbrace in timpul sederii sale in Romania, incat m-a intrebat daca poate purta trei dintre acestea la alte evenimente, din SUA. Faptul ca o personalitate din lumea filmului international a apreciat creatiile mele nu poate decat sa ma bucure,” a spus Andreea Dogaru.

Andreea Dogaru este unul dintre designerii romani cu potential international si a intrat in industrie in anul 2010. La scurt timp de la lansarea primei colectii, in 2011, Andreea a primit distinctiile „Designerul anului” si „Designerul cu cea mai rapida ascensiune”. Ulterior, in 2013, Andreea Dogaru a primit si premiul pentru „Cel mai bine cotat designer roman".

Persoane publice precum Teo Trandafir, Adelina Pestritu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus au imbracat de-a lungul timpului haine realizate de Andreea Dogaru.

CITESTE SI:

Dragoste fara frontiere. Vedete nevoite sa isi schimbe religia pentru a se casatori
5 vedete care s-au combinat cu femei care le-ar fi putut fi fiice
3 vedete care pozeaza in mame perfecte, dar care, in realitate, sunt acuzate ca si-au neglijat copiii

Sursa foto: estonianworld.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare