Showbiz

#operatie 12 ore #Eugenia Serban #cancer de san

Eugenia Serban a aflat ca are doua tipuri de cancer si a suportat o operatie de 12 ore: "A fost una dintre cele mai urate zile din viata mea"

Eugenia Serban a trait o drama anul trect. Actrita a fost diagnosticata cu doua cancere in acelasi timp, a trecut prin chinuri groaznice si a suferit o interventie chirurgicala care a durat 12 ore.

Eugenia Serban: "A fost una dintre cele mai urate zile din viata mea"

Eugenia Serban (50 ani) a vorbit fara ocolisuri despre starea sa de sanatate si despre experienta care i-a marcat viata.

"Anul trecut in luna aprilie a inceput totul. Mergand la controlul ginecologic anual, s-a descoperit ca ceva nu este in regula, si asa au inceput investigatiile. In luna iunie, s-a confirmat cancerul ginecologic. Imediat dupa biopsie, medicul a hotarat sa mi se faca de urgenta o ecografie de san, in aceeasi zi. A fost una dintre cele mai urate zile din viata mea, ziua in care am aflat ca am si cancer la san. Asa a inceput totul," a dezvaluit Eugenia Serban, intr-un interviu exclusiv pentru revista VIVA!.

Eugenia Serban: "Prima data am crezut ca este o greseala"

Actrita a vorbit si despre momentul in care a aflat cruntul diagnostic si ce a simtit in acele clipe.

"Prima data am crezut ca este o greseala, am tot sperat sa nu fie adevarat si am inceput toate investigatiile necesare. RMN-uri, CT-uri, PET CT, biopsii, iar cel mai greu a fost sa astept rezultatul biopsiilor. Prima perioada m-a daramat, aveam mii de intrebari in cap… De ce eu? De ce mie? Si inca nu aveam habar ce va urma. Dar, in aceasta perioada, am avut alaturi de mine oameni si prieteni minunati. Tot in acel timp am fost plecata la Timisoara, pentru ca era programat de mult spectacolul meu monolog "Spovedanie in fata luminii." Acolo, de fapt, am facut toate RMN-urile si CT-urile, ca sa nu se piarda timp. Le multumesc, si pe aceasta cale, doctorilor de la Timisoara care au fost alaturi de mine secunda de secunda. Cand am acceptat? E greu de spus. Am avut nevoie de un timp, eu cu mine. Dar, la inceputul lunii august, am ales sa merg mai departe. Am inceput cu operatiile si apoi a urmat restul tratamentelor," a povestit Eugenia Serban.

Eugenia Serban a decis sa faca ambele interventii deodata, desi echipa de medici a incercat sa o convinga sa faca operatiile pe rand. "Am avut un curaj inconstient!," a spus actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului