Showbiz

#Feli #meditatie #terapii alternative #depresie

Feli a fost doborata de depresie. Cum a reusit sa se vindece: "Nu mai stiam nici cum ma cheama, nici unde sunt"

Feli este una dintre cele mai in voga cantarete de la noi, melodiile sale fiind mereu in topuri. Dar acest lucru nu a scutit-o de probleme. Din contra.

Feli a dezvaluit ca s-a confruntat cu o depresie crunta si a trecut cu greu peste relatiile toxice. Artista credea ca nimic nu o mai poate salva, iar starea ei psihic era la pamant, insa  a reusit sa-si revina cu ajutorul meditatiilor si al terapiilor.

"Nu stiu sa zic daca sunt credincioasa. Cred ca mai mult sunt spirituala. Am eu o legatura a mea cu Dumnezeu. Eu ii zic Dumnezeu, unii zic Universul, unii zic Cerurile. Eu merg pe drumul asta cam de vreo 8-9 ani, dupa o depresie din aia imensa de m-a pus la pamant, de nu mai stiam nici cum ma cheama, nici unde sunt. Cand am luat-o pe drumul asta simteam asa ca nu ma mai bucura nimic. Atunci am zis sa vad care e treaba cu meditatiile, ce inseamna chakrele astea. Bine, nu m-am dus intr-o extrema. Am inceput sa fac exercitii de respiratie, sa fac tot felul de meditatii, dupa care am inceput sa merg la terapie la o tipa care este pe infoenergetica. Eu cred ca pe Pamantul asta sunt oameni cu har," a spus Feli, potrivit Libertatea.

"M-a pus foarte bine pe picioare"

Cantareata traieste acum cea mai frumoasa perioada a vietii sale, pentru ca are tot ce isi poate dori un om. Se bucura de succes pe plan muzical, are un iubit si o fetita pe care si-a dorit-o foarte mult. Chiar si asa, Feli merge in continuare la terapie si si-a schimbat si stilul de viata.

"Ma duc de 4 ani la cineva care m-a ajutat sa vad altfel lucrurile. M-a pus foarte bine pe picioare si am inceput sa fiu mai atenta la ce scriu, ce muzica ascult, ce carte citesc," a adaugat Feli.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare