Showbiz

# fetita amalia enache # copii vedeta #mame vedete #amalia enache

Fetita Amaliei Enache, prima aparitie in public. Iata cat e de dulce!

In urma cu o luna, Amalia Enache a nascut-o pe micuta Alma. Ca sa marcheze prima aniversare a fetitei, stirista de la ProTV a iesit la plimbare si a facut publica prima imagine cu cea mica. Dulce si linistita, aceasta dormea, asa ca fanii Amaliei nu au contenit cu aprecierile la adresa tinerei mame, dar si a fetitei.

Amalia Enache a nascut pe 10 august si prima luna de mamica a fost una plina de bucurii, dupa cum a marturist vedeta. Ce e drept, a trecut printr-o avalansa de sfaturi si indicatii vizavi de felul in care trebuie sa se poarte ca mama, iar acest lucru a facut-o sa declare public ca isi va creste micuta dupa cum ii dicteaza instinctul, asa cum au facut-o o multime de alte mame, si ca nu se teme sa greseasca. 

Una dintre alegerile Amaliei este sa isi poarte fetita intr-un sistem ergonomic. Desi este un pic cam mica pentru un ssc, micuta Alma pare sa se simta bine la pieptul mamei sale, unde doarme linistita. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului