Showbiz

#showbiz #vedete rivale #vedete rivale prietene #vedete prietene #nicoleta luciu #diana dumitrescu #mihaela si alina borcea

"Fostele" si "actualele", prietene la catarama! Vedete care au lasat la o parte rivalitatea in dragoste

Au fost inselate si date la o parte, au suferit din dragoste, dar intr-un final au iertat. Pare greu de crezut, insa multe dintre vedetele noastre au avut parte de relatii care, desi pareau desprinse din povesti, s-au incheiat dramatic. Dupa o vreme insa, drumurile "fostelor" si ale "actualelor" au ajuns sa se intersecteze si divele s-au transformat din rivale in prietene. Iata cine cu cine s-a aliat.

1. Mihaela si Alina Borcea

Inselata vreme de opt ani cu o femeie mult mai tanara, Mihaela Borcea a suferit enorm atunci cand sotul sau, Cristi Borcea, a cerut divortul. Nu-i venea sa creada ca barbatul alaturi de care a trait 21 de ani si cu care avea trei copii o lasa balta pentru o femeie mai tanara. Suficient de matura, insa, Mihaela a trecut rapid peste resentimente si si-a iertat sotul, ba chiar a ajuns sa petreaca vacantele impreuna cu actuala nevasta a dinamovistului. In plus, Alina a fost vazuta destul de des la salonul de infrumusetare pe care Mihaela Borcea l-a primit cadou de la fostul sot, pe vremea cand inca formau un cuplu.


CITESTE SI:

Bat din nou clopote de nunta in showbiz! Cine a hotarat sa faca marele pas

 

5 pacaleli de 1 Aprilie pentru copilul tau

2. Diana Dumitrescu si Ioana Blaj

Diana Dumitrescu si Ioana Blaj il au ca numitor comun pe regizorul Ducu Ion. Si nu doar pentru colaborari pe linie profesionala. Diana a fost casatorita timp de patru ani cu Ducu, insa s-au despartit in vara anului trecut. Imediat dupa separare, regizorul a inceput sa se afiseze public cu o alta actrita, Ioana Blaj, cunoscuta din reclamele pentru o companie de telefonie mobila. Gala Premiilor Gopo, care a avut loc lunea trecuta, i-a adus fata in fata pe cei trei, care s-au salutat si chiar au schimbat cateva cuvinte.



3. Nicoleta Luciu si Deea Maxer

Dupa ce a trait opt ani o poveste de amor cu fotomodelul Nicoleta Luciu, artistul Dinu Maxer s-a casatorit cu Deea, o tanara care abia facuse majoratul. Deea si Dinu Maxer s-au casatorit in vara lui 2008 pe plaja din Statiunea Jupiter. Cei doi au impreuna un baietel. Brunetele au lasat rivalitatea la o parte abia patru ani mai tarziu, cand Nicoleta s-a casatorit cu omul de afaceri Zsolt Csergo, impreuna cu care are acum patru copii. Fosta si actuala femeie din viata lui Dinu Maxer au ajuns chiar sa se admire reciproc si chiar sa-si aduca laude publice.



Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare