Showbiz

#iubita Smiley #gina pistol #smiley

Gata, nu mai e singur! Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu!

Un nou cuplu in showbiz. Dupa mai multi ani in care a preferat sa isi tina viata privata departe de ochii curiosilor, Smiley iubeste din nou. Iar fata pe care o intreaba "de unde vine" in fiecare seara este... Gina Pistol! 

Se ascunde si de aceasta data, insa a fost prins de paparazzi. Noua lui iubita este celebra nimeni alta decat Gina Pistol, care a avut pana in urma cu cateva luni o relatie cu tanarul Alin Cocos. Potrivit unor surse apropiate noului, Gina si Smiley petrec destul de mult timp impreuna, iar recent blonda a fost surprinsa iesind din casa artistului dis-de-dimineata. Relatia lor ar dura deja de trei luni, insa nu doresc sa se afiseze impreuna, in mare parte din cauza echipei de PR a lui Smiley care i/a sugerat ca fanele il prefera singur. 

Pe de alta parte insa, paparazzi Spy si cei de la revista Ciao! spun ca noul cuplu petrece mult timp impreuna, inclusiv noptile, prin urmare relatia este destul de sudata. Gina Pistol este cunoscuta pentru relatiile ei serioase. Ultima, cu Alin Cocos, a tinut 4 ani, iar cei doi s-au despartit tocmai pentru ca barbatul nu era pregatit sa duca relatia la un alt nivel. Pe de alta parte, si cea mai cunoscuta relatie a lui Smiley, cea cu Laura Cosoi, s-a terminat tot din cauza faptului ca artistul nu era pregatit pentru o familie. Totusi, asta era acum 5 ani, prin urmare lucrurile ar putea sta diferit cu noua blonda din viata lui Smiley. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului