Showbiz

#george clooney #showbiz #vedete extern #contract prenuptial vedete #monica columbeanu

George Clooney a pus pret pe casatorie. Iata cine a mai semnat contracte prenuptiale

Nu mai este un secret ca la case mari iubirea se masoara in bani. Asa ca, inainte de casatorie, toate vedetele incheie un contract prenuptial ca sa isi puna la adapost conturile grase. A venit acum randul lui George Clooney si al cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt sa stabileasca pretul corect.

Clooney, despagubiri modeste

Sursa foto: eonline.com

George Clooney se pregateste sa se insoare cu avocata Amal Alamuddin, dupa doar sase luni de relatie. Va face acest pas abia dupa ce vor semna un contract prenuptial. Potrivit site-ului RadarOnline, cei doi au hotarat deja cum vor imparti averea de 200 de milioane de dolari a actorului in cazul in care decid sa se desparta. Un singur detaliu ar fi iesit la iveala. Astfel, daca mariajul lui George Clooney cu Amal rezista mai putin de un an, el ii va oferi acesteia un milion de dolari drept cadou de despartire.

"George are atatia prieteni care au trecut prin iad in urma despartirilor, incat vrea sa se asigure ca acest lucru nu i se va intampla si luia, a declarat o sursa citata de libertatea.ro.

Asta nu l-a impiedicat insa pe actor sa ii daruiasca logodnicei sale un inel cu diamante de sapte carate, in valoare de peste 550.000 de euro, atunci cand a cerut-o in casatorie.

CITESTE SI:

Problemele se tin lant de Andreea Balan

Top 5 vedete care sufera de gelozie extrema


Brad si Angelina impart banii, nu si copiii

Sursa foto: wegotthiscovered.com

Brad Pitt si Angelina Jolie, care ar urma sa se casatoreasca vara aceasta, ar fi semnat un act prenuptial in care este prevazut ca, in caz de divort, actorul va ramane cu averea sa de 130 de milioane de euro, iar partenera lui isi va pastra bunurile in valoare de 106 milioane de euro.

De asemenea, in caz de divort, contractul de 101 pagini prevede custodia comuna pentru cei sase copii pe care ii cresc impreuna, potrivit contactmusic.com.

Cei doi actori nu sunt singurele vedete care au prevazut la casatorie un astfel de contract. Nicole Kidman a trecut in certificatul prenuptial o clauza potrivit careia, daca sotul sau, fost dependent de droguri, sta departe de stupefiante primeste pentru fiecare an petrecut alaturi de ea 640.000 de dolari.

Moni si Iri, contract egal cu zero

Sursa foto: viitoaremireasa.ro

Inainte de a se casatori cu Monica, Irinel Columbeanu a vrut sa-si asigure averea estimata la 35 de milioane de euro. Astfel, cei doi au semnat un contract prenuptial care prevedea ca, in cazul unui divort, Monicai ii revine o renta lunara. Conform legilor din Romania de la acea data, contractul prenuptial a fost lipsit de valoare. Abia noul Cod Civil, adoptat anul acesta, reglementeaza acest act.

Sursa foto: quizzle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului