Showbiz

#gerard butler #actor #reintalnire # revedere

Gerard Butler a plans 5 ore cand si-a revazut tatal

Actorul Gerard Butler a recunoscut ca a plans timp de cinci ore cand s-a reintalnit cu tatal sau , dupa 14 ani in care nu l-a vazut deloc.

Actorul in varsta de 42 de ani a fost crescut de mama sa, Margaret Butler, dupa ce a parasit-o, atunci cand Gerard avea numai doi ani. Gerard Butler a marturisit ca nici macar nu stia ca tatal sau este din viata si a aflat abia in momentul in care acesta s-a intors neanuntat .

"Parintii mei s-au despartit cand eram mic, asa ca mama a ramas sa imi fie si mama si tata. Mama este totul pentru mine", a declarat Butler.

"Nici nu mi-am stiut tatal ani de zile. El locuia in Canada si nu stiam ca este in viata. Intr-o zi, cand aveam 16 ani, am venit acasa si tatal meu vitreg, care era mele la acea vreme, mi-a spus ca tatal meu este aici. L-am intrebat de ce nu a pastrat legatura. Am inceput sa plang si am plans aproape cinci ore. Si nu eram un tip care plangea", a mai spus actorul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului