Showbiz

#cerere in casatorie #inel de logodna #halle berry #olivier martinez

Halle Berry, surprinsa cu inel de logodna pe deget

Halle Berry pare sa fi renuntat la atitudinea anti- casatorie pe care a afisat-o in ultima vreme si sa fi acceptat o propunere in casatorie din partea iubitului ei, Olivier Martinez . Se zvoneste ca bat clopote de nunta pentru cuplul Berry-Martinez, deoarece frumoasa actrita a fost surprinsa zilele trecute purtand un inel de logodna imens pe deget, cu pietre din smarald.

Dupa 2 casatorii nereusite, Halle Berry a sustinut cu tarie ca nu mai doreste sa se marite niciodata si ca nu crede ca actul de casatorie sau inelul de pe deget este important intr-o relatie.

Totusi, relatia pe care mulatra o are cu fostul iubit al lui Kylie Minogue, Olivier Martinez, de mai bine de 1 an, pare sa-i fi schimbat parerea. Vedeta a fost surprinsa zilele trecute afisand un inel de logodna imens, iar speculatiile nu au incetat sa apara.

Se zvoneste ca Martinez a cerut-o pe artista de sotie in timpul vacantei de sarbatori pe care cei doi au petrecut-o in Malibu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului