Showbiz

#andreea marin #horia brenciu #showbiz #vedete intern #casatorii secrete

Horia Brenciu s-a insurat pe furis. Motivul socant pentru care a fost refuzat de patru ori!

De opt ani se iubeste cu producatoarea Alice Dumitrescu, au si un copil impreuna, insa abia acum au decis sa se casatoreasca. Horia Brenciu s-a insurat in mare secret, trecandu-si si el astfel numele pe lunga lista a vedetelor care decid sa isi uneasca destinele departe de ochii lumii!

Ceremonia a avut loc in urma cu cateva saptamani, la Primaria Sectorului 1. La oficializarea relatiei au luat parte doar cateva rude si prieteni apropiati, care au fost rugati sa pastreze secretul acestui eveniment.

Sursa foto: viva.ro

CITESTE SI:

Adi Mutu si-a schimbat religia. A trecut la pocaiti
Un fotbalist de la Mondial si-a donat banii copiilor bolnavi

Cercetatorii au "botezat" o specie de capuse Jennifer Lopez. Afla motivul inedit!

Se pare, insa, ca cineva "s-a scapat", astfel ca informatia pe care artistul dorea sa o tina secreta a ajuns pe mainile jurnalistilor, care au facut-o publica.

Sursa foto: vedetepenet.ro

Horia Brenciu formeaza un cuplu cu Alice Dumitrescu inca din 2006. Cei doi au impreuna un copil. Alice, care este cu 4 ani mai in varsta decat Horia, mai are doua fete dintr-o casatorie anterioara. Spy.ro a scris recent faptul ca artistul ar fi cerut-o pana acum de patru ori de sotie pe partenera sa, insa aceasta ar fi refuzat. De vina, sustin jurnalistii Spy, ar fi fost o anume tulburare psihica de care sufera Horia Brenciu, cunoscuta sub denumirea de ciclotimie. Astfel, se pare ca artistul are schimbari bruste de dispozitie, trecand foarte usor de la ras si buna dispozitie, la nervi si tipete.

Andreea Marin, doua casatorii secrete

Sursa foto: cancan.ro

In lunga serie a casatoriilor incheiate in secret se inscriu si mariajele Andreei Marin cu Stefan Banica Jr, dar si cel cu medicul Tuncay Ozturk. De fiecare data, diva a tinut la intimitatea acestor momente, astfel ca nimeni nu a stiut cand s-a cununat. Cu atat mai mult cu cat, de fiecare data, casatoriile au fost incheiate in afara granitelor tarii. In vreme ce cu Banica s-a maritat in America, pe Tuncay l-a luat de sot la inceputul acestui an, in timp ce se aflau intr-o vacanta in Quatar.

Ioana Basescu, cununie in taina

Sursa foto: adevarul.ro

Si fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu s-a maritat in mare taina luna trecuta cu avocatul Radu Pricop. La ceremonia civila, care a vut loc la Primaria din Azuga, au participat doar parintii celor doi miri. Ioana este acum insarcinata in sase luni.

Adrian Enache si Iuliana Marciuc, casatorie pe furis

Sursa foto: libertatea.ro

Dupa o relatie de mai bine de 15 ani, Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au casatorit in secret, in statiunea bulgara Balcic. Petrecerea a avut loc tot acolo, in apropierea Gradinei Botanice, fiind la fel de discreta ca si ceremonia de dinainte.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului