Showbiz

#showbiz #Masterchef #Georgeta Jesica Zamfir #vedete intern #concurs gatit #castigator masterchef

BOMBA S-a aflat castigatorul "Masterchef"! Nu o sa-ti vina sa crezi cine ia premiul de 50.000 de euro!

Concursul "Masterchef" este abia la jumatate, si cu toate acestea se cunoaste deja castigatorul. Asta pentru ca filmarile s-au incheiat, iar zvonurile privind persoana care a obtinut titlul acestui sezon au iesit deja la iveala.


Potrivit wowbiz.ro, castigatoarea competitiei este Georgeta Jesica Zamfir, cea mai emotiva dintre toti concurentii ramasi la ora actuala in competitie. Jesica are 28 de ani si este din Ploiesti, este casatorita si are un baietel de 2 ani. Tanara a marturisit ca a inceput sa gateasca inca de la varsta de 10 ani. A locuit vreme de 7 ani in Sevilla, Spania, si spune ca este capabila sa gateasca aproape orice, de la caracatita in stil gallego sau peste in crusta de sare pana la painici cu stafide si foie gras.

CITESTE SI: 10 celebritati INCREDIBIL de bogate

Romanca celebra la Hollywood care a plecat la manastire


In Spania, a lucrat ca barmanita intr-o cafenea si, dupa ceva vreme, a ajuns chiar managerul cafenelei, pe care a administrat-o timp de trei ani. "Vazand ca sunt capabila sa administrez un local fara ajutorul nimanui, am facut un imprumut si am deschis un magazin acolo. Nu a mers asa cum ma asteptam, asa ca am renuntat la el", a declarat Jesica in preselectii.

La preselectiile MasterChef, Jesica spunea ca, daca va castiga premiul de 50.000 de euro, are de gand sa isi deschida propria afacere.

Nu este pentru prima data cand castigatorul este aflat inaintea incheierii transmisiunilor televizate, asta in ciuda contractelor de confidentialitate pe care concurentii le semneaza. Si anul trecut s-a stiut cu cateva saptamani inaintea difuzarii finalei ca Aida Parascan este castigatoarea competitiei.

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare