Showbiz

#vincenzo castellano #showbiz #antonia #proces custodie #mafioti

Iata in ce familie de mafioti locuieste fetita Antoniei!

Conflicte sangeroase, spalare de bani, santaj, talharie, trafic de arme si droguri. Acestea sunt doar cateva dintre capetele de acuzare pentru care au fost cercetati membrii familiei Castellano, cei alaturi de care locuieste de un an fetita cantaretei Antonia.

Procesul de divort dintre Antonia si Vincenzo Castellano, in urma caruia trebuie sa se decida si custodia micutei Maya, in varsta de 3 ani si jumatate, scoate la iveala detalii terifiante. Potrivit jurnalistilor click.ro, expertiza intocmita de psihologul Tudorel Butoi a socat pe toata lumea.

"Inca din anul 1953, clanul Castellano este implicat in conflicte sangeroase, fiind victimizati (Pasquale Simonetti, sotul matusii Mayei, a fost impuscat pe 16 iulie 1955) sau victimizatori (pe 4 august 1955, Assunta Maresca, aceeasi matusa a minorei, il impusca pe Antonio Esposito, cel despre care credea ca ordonase asasinarea sotului ei)", se arata in raport.



Si socrul Antoniei, cel in grija caruia se afla fetita ei, a avut grave probleme cu legea. "Castellano Ciro a fost arestat in 1988 pentru asociere de tip mafiot si spalare de bani, in 1994 pentru asociere criminala si santaj, in 1995 pentru asociere de tip mafiot si trafic de arme, iar in 2000 a fost acuzat de asociere de tip mafiot", mai scrie Tudorel Butoi in raport.

Un unchi de-al lui Vincenzo a fost retinut la un moment dat pentru trafic de stupefiante, iar un altul a fost anchetat pentru furt, talharie, jaf si lovire.



Raportul intocmit de specialist vine sa completeze documentele depuse de avocatii Antoniei, la care se adauga si o stenograma a unei convorbiri telefonice intre Antonia si sotul ei Vincenzo, in care acesta o ameninta pe artista: "Eu te distrug. Dar nu ca cariera, ca astea... Eu te distrug personal, Anto!".

Citeste si:

Top surprinzator! Ei sunt barbatii celebri cu care femeile au fantezii

4 frumoase din showbiz combinate cu barbati urati

Foto: femina.rol.ro, stirileprotv.ro, expresspress.ro, spy.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare