Showbiz

#urzeala tronurilor #showbiz #vedete extern #lansare sezonul 4

Incepe noul sezon Game of Thrones! Imagini in premiera!

Canalul de televiziune HBO - Home Box Office a anuntat data lansarii celui de-al patrulea sezon din serialul Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), una dintre cele mai populare producti difuzate in ultimii ani.

Din 6 aprilie, americanii vor putea vedea noile episoade al faimosului serial Game of Thrones - Urzeala Tronurilor. In România, HBO ne-a obisnuit cu difuzarea acestora la o zi dupa premiera din SUA, astfel incat primul episod va fi difuzat pe 7 aprilie. 

Sezonul 4 va continua povestea terminata in iunie anul trecut cu moartea catorva personaje principale, la Nunta Rosie. Printre actorii care revin sunt Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Kit Harington, Maisie Williams si Sophie Turner. De asemenea, producatorii serialului pregatesc si noi personaje, iar altele, secundare in sezoanele precedente, vor capta din ce in ce mai multa atentie. 

Reprezentantii HBO au anuntat ca primul trailer va fi difuzat duminica, 12 ianuarie insa in urma cu cateva ore ei au publicat cateva imagini in premiera pe reteaua Vine. Astfel, il vedem pe Jon Snow in mijlocul unei crunte batalii, pe Khalesi in asteptare, iar pe Lord Tyrion in catuse. Iata imaginile:

 

Bazat pe cartea scriitorului George R.R. Martin, serialul Game of Thrones a devenit chiar dupa primul sezon una dintre cele mai populare productii difuzate vreodata de postul de telviziune HBO. In medie, 14,2 milioane de telespectatori s-au uitat la fiecare episod din sezonul al treilea. De asemenea, serialul a fost in topul filmelor piratate in 2013.

CITESTE SI
Moartea Madalinei Manole, subiect de film

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului