Showbiz

#showbiz #smiley #anda adam #diana dumitrescu #bianca dragusanu #fosti iubiti vedete #intalniri fosti iubiti

Intalniri de gradul zero intre vedete! Ce se intampla cand fostii se intalnesc cu actualii!

Cele mai multe dintre vedetele autohtone traiesc relatii care par desprinse din povesti, dar dupa ani buni, fiecare ajunge s-o ia pe alt drum. Astfel, chiar daca fac tot posibilul sa se evite, evenimentele mondene ii readuc fata in fata. Daca se intampla si ca fostii sa fie insotiti de actualele sau viceversa, reactiile sunt dintre cele mai neasteptate. Iata cateva dintre cele mai tensionate intalniri din showbiz intre fostii parteneri.

1. Ducu Ion si Diana Dumitrescu

Prezenti la Gala Premiilor Gopo, producatorul Ducu Ion si actrita Ioana Blaj, actuala sa iubita, au dat nas in nas cu Diana Dumitrescu, fosta sotie a regizorului.

Surprinzator pentru multi, cei trei nu s-au evitat, ci chiar au stat de vorba cateva minute. Si Ioana, si Diana au purtat rochii in tonuri azurii, extrem de sexy, care le puneau in valoare formele. Daca Diana Dumitrescu a imbracat o rochie din voal, cu spatele gol, iubita lui Ducu a optat pentru o rochie mulata, care lasa sa se vada bine conturul trupului perfect.

In ciuda faptului ca amandoua aratau extraordinar, intre ele nu este loc de invidie sau gelozie. Diana si Ioana sunt prietene bune si, chiar daca recunosc ca in ultima vreme s-au auzit mai rar, spun ca nu au niciun fel de resentimente una fata de cealalta. Ducu Ion si Diana Dumitrescu au pus capat casniciei lor anul trecut, dupa aproape patru ani de mariaj.

Citeste si:

Ce tinute au afisat vedetele la Gala Premiilor Gopo

Vedete somere, dar foarte bogate 


2. Laura Cosoi si Smiley

Nas in nas au dat recent si Laura Cosoi si Smiley. Chiar daca blondina a venit insotita de actualul sau iubit, omul de afaceri Cosmin Curticapean, cei doi s-au comportat admirabil. S-au salutat si chiar au luat masa la mica distanta unul fata de celalalt. "Nu stiam ca Smiley va fi aici. NU ma deranjeaza, nu sunt gelos", a declarat actualul iubit al Laurei Cosoi.

Laura Cosoi si Smiley au trait mai bine de cinci ani o poveste de dragoste ca-n filme. Totusi, chiar in momentul in care toata lumea se astepta la o cerere in casatorie, cei doi au decis sa se desparta. Presa tabloida scria, in vara lui 2012, ca Smiley ar fi fost cel care ar fi decis sa puna capat relatiei. Potrivit unor apropiati ai cuplului, Laura Cosoi isi dorea cu ardoare o viata de familie si, mai ales, un copil, insa Smiley a decis ca mai are nevoie de timp, ca sa mai copilareasca.

3. Bianca Dragusanu, Victor Slav si Anda Adam

De o intalnire stanjenitoare au avut parte, anul trecut, Bianca Dragusanu  si Victor Slav. Cei doi formau deja de luni bune un cuplu, cand, la un eveniment monden, au dat nas in nas cu Anda Adam, fosta iubita a prezentatorului de la Meteo. Pusa in fata unei asemenea situatii, cantareata a plecat in cea mai mare graba, fara sa isi ia ramas-bun de la prieteni.

 

Citeste si:



Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului