Showbiz

#showbiz #gheorghe gheorghiu #vedete intern #vedete extern #vedete confundate #vedete hazlii # Felicia Tuca

Intamplari hazlii. 5 vedete confundate cu dictatori, actori celebri sau cu cersetori

Pana si vedetele cele mai cunoscute au trait intamplari dintre cele mai hazlii. Chiar daca se presupune ca le cunoaste o tara sau chiar o lume intreaga, multe au fost confundate fix cu cine nu trebuia. Iata cele mai haioase incurcaturi.

Gheorghe Gheorghiu a ajuns un "dictator de temut"


Cantaretul Gheorghe Gheorghiu a ajuns sa fie trecut in randul marilor dictatori ai lumii. Artistul a ajuns pe un calendar realizat in Kenya in 2012. El a fost confundat cu Gheorghe Gheorghiu-Dej, fostul conducator al Romaniei din perioada 1947-1965.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Cei care au realizat calendarul au cautat cel mai probabil pe Google o fotografie cu Gheorghe Gheorghiu-Dej si au dat de una cu artistul. "Super tare... Daca ajung pe aeroportul din Kenya ma aresteaza pe loc...", a scris Gheorghe Gheorghiu pe Facebook.

CITESTE SI:

Nici n-au divortat si si-au tras iubite noi. 4 vedete si femeile care le-au luat locul nevestelor

Cum ar vrea barbatii sa arate desuurile femeilor

Celebritati rau-platnice. Nu isi platesc impozitele si nici ratele la banci!

 

Oana Zavoranu, confundata cu Megan Fox

 

 


Sursa foto: cugetliber.ro

In urma cu cativa ani, pe cand se afla intr-o excursie la Los Angeles, Oana Zavoranu a intrat in­tr-un magazin unde doritorii isi pot face po­ze cu statui din carton ale vedetelor in marime naturala. Vedeta mioritica a fost con­fundata de patroni cu ac­tri­ta Megan Fox. "Am fost foarte sur­prinsa cand am vazut ca toata lumea se uita fix la mine. De fapt, ma con­fundasera cu o ac­trita americana. Au venit patronii magazinului la mine sa-mi ceara autograf, au crezut ca sunt Megan Fox", a povestit Oana pentru Libertatea.

Felicia Tuca luata drept Pamela Anderson




Felicia Tuca, una dintre casnicele de la "MasterChef", a fost confundata, pe o plaja din Italia, cu vedeta Baywath, Pamela Anderson. Datorita bustului ei extrem de generos pe care il are, dar si a parului blond, Felicia a fost strigata cu numele actritei canadiene.

Oprah, confundata cu o tiganca

Sursa foto: sofeminine.co.uk

Se intampla insa si la case mai mari. Celebra prezentatoarea de televiziune afro-americana Oprah Winfrey a povestit ca a fost victima a rasismului intr-un magazin de lux din Elvetia. O vanzatoare a refuzat sa-i arate o geanta de mana realizata din piele de sarpe, spunandu-i ca aceasta ar fi "prea scumpa pentru ea".

Richard Gere a primit pomana ca un cersetor

Sursa foto: people.com

Si actorul Richard Gere a avut recent parte de o intamplare hazlie. In timp ce filma o scena dintr-un film in care interpreta rolul unei persoane sarace, fara adapost, o femeie care a iesit dintr-o pizzerie si l-a vazut scotocind prin pubele i-a oferit o felie de pizza.


Sursa foto: procinema.ro

Femeia nu stia ca acolo se turna o scena de film si a fost impresionata de hainele ponosite ale barbatului, care s-a dovedit a fi marele actor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare