Showbiz

#showbiz #horia brenciu #smiley #catalin maruta #vedete intern #migrare vedete

Inventar de vedete. Cine mai apare pe sticla si cine a intrat intr-un con de umbra

Vedetele au ajuns sa migreze de la un post la altul precum politicienii prin partide. Si in vreme ce unele televiziuni au toate sansele sa creasca in audienta, altele sunt pe cale sa se naruie odata cu inlaturarea unor nume grele. Iata pe cine mai putem urmari la TV in urmatoarea perioada si, mai ales, unde.


Smiley, Pavel Bartos si Loredana sunt trei dintre vedetele care vor putea fi vazute din toamna la Antena 1 si nu la Pro TV, asa cum ne-am obisnuit, sustine reportervirtual.ro.

Mai mult, prin intermediul unui comunicat de presa, Antena Group a anuntat si colaborarea cu Mona Segall, producatoarea care zilele trecute si-a dat demisia de la Pro TV. Segall este cea care a realizat ani la rand emisiunile "Dansez pentru tine" şi "Romanii au talent", cunoscute ca generatoare de audiente-record pentru Pro TV. Odata cu incheierea acestui sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", va pleca cu ea la postul din Baneasa intreaga echipa. Producatoarea promite ca va da lovitura dupa ce va prelua noi formate internationale de emisiuni.

Mona Segall era garantul succesului in trustul Media Pro, fapt confirmat intr-un interviu si de realizatorul Serban Huidu. "Pro TV-ul, cu filmele Warner si cu Mona Segall, care cu «Romanii au talent» a facut 37 rating ultima oara, poate sta linistit. De la Sarbu pana la Boncea pot sta in cap. Si Esca daca pleaca, nu e nicio problema", a spus Serban.

Mihai Petre si Catalin Maruta sunt alte doua vedete pe care din toamna le-am putea vedea la Antena 1.

Celebritatea care sporeste audienta

Sursa foto: qmagazine.ro

CITESTE SI:

6 celebritati pe care le gasesti pe site-urile de dating


Insa Pro TV a mai fost parasit recent si de alte nume grele care au migrat tot la Antena 1. Horia Brenciu, Horia Varlan sau membrii trupei Serviciul Roman de Comedie sunt doar cateva dintre vedetele care au parasit postul din Pache Protopopescu in favoarea celui din Baneasa. Reprezentantii Antena 1 spera ca fostele vedete ale Pro TV sa aduca odata cu sosirea lor si o parte din publicul postului de la care au plecat.

CRBL, Monica Petrica si Connect-R raman juratii emisiunii "Romania danseaza", dupa plecarea lui Mihai Bendeac. De altfel, Mihai Bendeac este una dintre vedele ramase pe dinafara in ultimele luni. Potrivit unor surse, el ar urma ca din toamna sa realizeze un talk-show saptamanal la Prima TV, televiziune care, de altfel, l-a consacrat.

Virgil Iantu este una dintre vedetele de televiziune care s-a intors recent in lumina reflectoarelor. El prezinta la Prima TV emisiunea "Vrei sa fii milionar?".

Sursa foto: tvmania.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului