Showbiz

#irina rimes # hemoragie interna #spital

Irina Rimes, internata de urgenta cu hemoragie interna. Cum se simte dupa operatie

Nu aduce anul ce aduce ceasul, spune o vorba veche. Asta s-a intamplat in cazul Irinei Rimes. Cantareata trebuia sa petreaca noaptea de Revelion pe scena, la Iasi.

Din pacate, a fost obligata sa-si anuleze concertul, pentru ca a fost internata de urgenta, cu hemoragie interna. Artista a intrat in operatie in ultima zi a anului, in jurul orei 15.00.

Irina Rimes a facut chiar ea anuntul trist, printr-un video postat pe contul personal de Instagram, inainte sa intre in operatie.

"Buna dimineata, dragii mei! O dimineata mai putin buna pentru mine, eu care m-am trezit la spital internatăa Fac acest video ca sa spun ca-mi pare extrem de rau ca programul meu din seara asta de la Iasi se anuleaza. Am fost internata aseara in spital cu o problema grava de sanatate. Medicii nu ma lasa sa plec acasa, pentru ca am hemoragie interna. Probabil in doua sau trei ore intru in operatie. Sa-mi tineti pumnii," a spus artista cu vocea stinsa.

Firma de impresariat si productie care se ocupa de cariera artistei a trimis un comunicat de presa oficial in acest sens: "Perioada extrem de aglomerata din ultimele luni si-a pus amprenta asupra Irinei, care insa promite ca imediat cum se va recupera va reveni pe scena, cu forte proaspete. Artista este internata in spital din cauza unei probleme grave de sanatate si necesita recuperare medicala de urgenta."

Cum se simte Irina Rimes dupa operatie

Imediat dupa ce artista a iesit din sala de operatie, o persoana din anturajul ei a declarat pentru Pro Tv.ro ca operatia a decurs bine, cantareata se simte bine si va fi externata in scurt timp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare