Showbiz

#showbiz #soti vedete #cupluri vedete #soti actori #brangelina #robert pattinson #alexandra dinu

Iubire ca-n filme! Vedete care s-au cuplat pe platourile de filmare

Dragostea apare cand te astepti mai putin, insa, atunci cand esti actor/actrita singura si esti distribuit/a in numeroase productii cinematografice, sansele sa-ti gasesti perechea la locul de munca cresc considerabil. Asa au luat nastere unele dintre cele mai in voga si longevive cupluri din showbiz. Iata vedetele care au cunoscut dragostea pe platourile de filmare!

Angelina Jolie si Brad Pitt

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri mondene din lume a luat nastere pe platourile de filmare ale productiei "Mr. and Ms. Smith". Este vorba despre doua dintre cele mai sexy si faimoase vedete din showbiz - Angelina Jolie si Brad Pitt. Filmul pe care l-au facut impreuna pare sa fi fost un petitor bun pentru cei doi, intrucat din 2005 si pana acum, Brangelina este unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, iar relatia dintre ei pare departe de a se apropia de final.

Robert Pattinson si Kristen Stewart

Relatia de dragoste dintre Robert Pattinson si Kristen Stewart a luat nastere in 2009, in timpul filmarilor pentru franciza "Twilight". Dragostea dintre ei nu a fost lipsita de nabadai, mai ales din cauza aventuroasei actrite, care, in 2012, l-a inselat pe Pattinson cu regizorul Rupert Sanders. Vedetele s-au despartit si impacat de nenumarate ori de atunci, insa dragostea a apus si ruptura definitiva s-a produs in 2013.

Citeste si:

Carmen Bruma a dezvaluit sexul bebelusului sau

Ben Afleck si Jennifer Garner

Lui Ben Affleck, dragostea i-a zambit de doua ori pe platourile de filmare. Dupa ce s-a cuplat prima oara cu Jennifer Lopez, in timpul filmarilor pentru productia Gigli (2002) si era cat pe ce sa-si uneasca destinul cu ea, soarta l-a atentionat ca jumatatea vietii lui este tot o Jennifer, insa nu Lopez, ci Garner. Si pe actuala sa sotie, Jennifer Garner, actorul a cunoscut-o tot la locul de munca, in timpul filmarilor peliculei "Daredevil", iar din 2005, cand au inceput sa formeze un cuplu, si pana in prezent, au ramas nedespartiti.


Citeste si:

Semne ca Adrian Cristea traieste o obsesie pentru Bianca

Alexandra Dinu si Luca Bastianello

Alexandra Dinu este alta vedeta care a cunoscut dragostea pe platourile de filmare, iar in prezent, pare sa fie mai fericita ca oricand. Dragostea dintre frumoasa vedeta si actorul italian Luca Bastianello s-a infiripat in 2013, in timpul filmarilor serialului italian "Rosso San Valentino", in care cei doi sunt protagonisti.




Sursa foto: Luxfon.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare