Showbiz

#iubit adriana bahmuteanu #mascati #adriana bahmuteanu

Iubitul Adrianei Bahmuteanu, ridicat de mascati, din casa: "Pana la urma am inceput sa urlu"

Iubitul Adrianei Bahmuteanu, cantaretul grec Nikos Papadopoulos, a fost ridicat de mascati, de acasa, si plasat in carantina institutionalizata in cadrul Sanatoriul Balnear din localitatea Techirghiol.

Totodata, barbatul a fost amendat cu 1.000 de lei si toate astea, pentru ca nu ar fi respectat restrictiile impuse de starea de alerta din Romania.
Artistul, care s-a stabilit cu mai bine de opt ani in urma la Constanta, sustine ca oamenii legii au comis un abuz.

Adriana Bahmuteanu: "L-au bagat intr-o duba de politie cu gratii ca pe ultimul infractor"

Adriana Bahmuteanu a povestit ca iubitul sau a fost luat de acasa cu mascatii si dus in carantina, pe motiv ca s-a intors de curand din tara natala.

"A venit la Bucuresti si mi-a lasat masina si a luat masina lui in care avea alte lucruri de necesitate. Se duce la Constanta unde avea nevoie sa-si faca piesele la studio, studioul fiind in casa. In cateva zile vin acesti mascati cu doua masini, il baga intr-o duba de politie cu gratii ca pe ultimul infractor, desi el este un om cinstit, e un artist de succes si plateste taxe statului roman.

Niciunul dintre acei ofiteri, jandarmi, ce erau, nu vorbeau limba engleza - am incercat eu sa comunic cu ei, dar nu voiau nici sa comunice prin speaker, fara sa atinga telefonul suspectului de COVID. Pana la urma am inceput sa urlu" a spus Adriana Bahmuteanu la emisiunea "Sinteza zilei," de la Antena 3.

Adriana Bahmuteanu a mai spus ca artistul trebuie sa mearga o data pe luna in Grecia pentru un tratament medical.

Cum se apara Nikolaos Papadopoulos

Nikolaos Papadopoulos sustine ca nu a declarat niciodata, la vama, ca se va autoizola la Bucuresti. In Capitala a mers doar ca sa lase o masina, urmand sa se izoleze, asa cum cere legea, la locuinta lui din Constanta.

"Am venit din Grecia, am trecut de granita de la Giurgiu si acolo o doamna de la Politia de Frontiera m-a intrebat unde merg si am spus ca la Bucuresti sa las o masina, apoi iau alta masina si merg acasa la Constanta. Mi-a dat sa semnez un formular, dar eu nu cunosc limba romana. Respect legea, dar scuza-ma, nu m-ai gasit pe strada, m-ai gasit acasa. Daca astazi iese testul negativ si nu ma lasa sa plec, fac scandal mare. O sa pun un avocat sa faca reclamatie catre angajata de la Politia de Frontiera," a declarat artistul, la RomaniaTV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare