Showbiz

#showbiz #iulia vantur #Salman Khan #logodna Iulia Vantur #casatorie Iulia Vantur

Iulia Vantur, supusa la probe de foc inainte de casatorie! Sora lui Salman Khan i-a declarat razboi romancei

Iulia Vantur traieste o tumultuoasa poveste de dragoste cu celebrul actor indian Salman Khan de mai bine de doi ani. Desi niciunul dintre cei doi nu a vrut sa recunoasca public relatia, gesturile si vizitele tot mai dese pe care le face romanca in India i-au dat de gol. Daca pana acum Salman Khan era recunoscut ca un adevarat crai, se pare ca acum Iulia Vantur i-a pus inima pe jar actorului. Mai mult, Salman Khan ar vrea sa renunte la burlacie pentru romanca.

Salman Khan, indragostit ca la 15 ani

Salman Khan a recunoscut de curand ca trece prin cea mai frumoasa perioada a vietii sale si ca se gandeste din ce in ce mai serios la casatorie. Apropiatii actorului au marturisit ca Iulia Vantur este aleasa si, chiar daca relatia lor dureaza de mai bine de doi ani, romanca tot mai reuseste sa ii provoace fluturi in stomac actorului.

"Sunt intr-o perioada de tranzit. Si imi place. De la 15 ani nu am mai avut parte de asa ceva. Pentru prima data am ocazia sa suspin. Am suspinat mult in ultimii doi ani si jumatate. Si este timpul sa ma opresc din suspinat, pentru ca se va intampla ceva in viata mea, in curand. Eu am ca religie umanitatea. Cred in islam, in crestinism si in tot ceea ce este drept. Sotia mea va fi de peste hotare", a maturisit recent Salman Khan intr-un interviu.

S-au logodit in secret?

In presa din India se zvoneste ca Iulia Vantur si Salman Khan s-au logodit deja si isi fac planuri de nunta. De asemenea, potrivit unor prietene apropiate ale romancei, Iulia Vantur se gandeste din ce in ce mai serios sa se mute definitiv in India.

Romanca a negat insa in cercul sau de prietene ca s-ar fi logodit. In schimb, vedeta le-a marturisit apropiatilor sai ca Salman Khan o supune unui adevarat tir de probe.

"Iulia vrea sa-i demonstreze inca o data lui Salman ca e o femeie realizata si puternica, si tocmai de aceea se concentreaza foarte mult pe cariera sa. Nu se teme ca va pica perioada de proba, deja a trecut o gramada de teste", a dezvaluit o sursa apropiata vedetei, pentru "Libertatea".

Citeste si:

Pentru ce suma a renuntat Horia Brenciu la Pro TV

3 vedete care au inceput sa piarda lupta cu kilogramele

Salman Khan a dezvaluit si el intr-un interviu recent ca o va supune pe viitoarea sa sotie la grele incercari.

"Sunt o persoana destul de dificila intr-o relatie, dar acesta este testul pe care-l are de trecut un cuplu pentru a vedea daca e facut sa reziste. Cand esti intr-o relatie, o pui la tot felul de incercari ca sa iti demonstrezi ca nu te paraseste. Incerci sa fii bun. O tratezi cu indiferenta. Tipi, plangi si, cand nimic nu functioneaza, ii spui sa plece. Nu sunt cel mai tare iubit. Am auzit de la fostele iubite ca sunt un prieten foarte bun, dar un partener groaznic", a marturisit Salman Khan.

Sora actorului nici nu vrea sa auda de Iulia 

In urma cu putin timp, presa din India a dezvaluit ca parintii lui Salman Khan  nu o vor pe Iulia Vantur. In incercarea de a afla cat mai multe detalii despre acest lucru, presa indiana a contactat-o pe sora cea mica a actorului. Raspunsul sau a fost unul destul de dur la adresa romancei.

"Iulia se foloseste de numele fratelui meu ca sa fie in atentia presei", a declarat Arpita, sora actorului, pentru daily.bhaskar.com.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare