Showbiz

#Lidia Buble #despartire #razvan simion

Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit: "Lidia nu mai este fericita langa mine"

 

In ultima perioada s-a zvonit ca Lidia Buble si Razvan Simion s-au despartit dupa o relatie de cinci ani. Iar cea care a amplificat acest zvon a fost chiar cantareata, dupa ce a sters toate pozele in care aparea alaturi de Razvan Simion.

Lidia Buble s-a despartit de Razvan Simion

Pentru a punct acestor zvonuri, prezentatorul tv a confirmat ruptura, prin intermediul unui mesaj publicat pe retelele de socializare.

"O noua calatorie... Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti, pentru ca mi-au oferit prea mult ori prea putin, dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m-am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celalalt fericit. Astazi, Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe mine pentru tot ce am fost si pentru tot ce n-am fost... Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi fosti iubiti, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar, iar astazi sunt intelept", este mesajul scris pe Instagram, prin care Razvan Simion anunta despartirea de Lidia Buble.

Cum a comentat Lidia Buble primele zvonuri despre despartire

In plina perioada de izolare din cazua pandemiei de coronavirus, Lidia Bible a vorbit despre realatia ei cu Razvan Simion, dar si despre zvonul care spunea ca s-a despartit de acesta pentru ca nu se mai intelegeau deloc. La momentul respectiv, ea a negat vehement acest lucru, ba chiar a marturisit ca isi doresc foarte mult un copil.

"Spre uimirea unora (sau nu ) ne intelegem mai bine ca oricand, si, da, izolarea ne-a apropiat si mai mult. Asa ca, de unde atata cearta, cand noi fructificam timpul in iubire din belsug?! (...)

Razvan este omul pe care Dumnezeu mi l-a adus in viata mea, cu care ma completez personal si profesional. El este dragostea vieții mele!," declara Lidia Buble in aprilie pentru Click!.

Razvan Simion a divortat pentru Lidia Buble

Razvan Simion era casatorit de 15 ani cand a inceput relatie cu Lidia Buble. Acesta are din fostul mariaj doi copii, care locuiesc la Timisoara impreuna cu mama lor.

Dupa ce au facut publica relatia, cantareata a fost acuzata si criticata pentru faptul ca i-a spart casa prezentatorului.

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare