Showbiz

Lili, o noua aventura cu vecinul lui Stelea

Lili Sandu a revenit, in urma cu o luna, in bratele afaceristului Michele Nusco. Se pare ca aceasta a mai trait un episod amoros cu italianul, in urma cu trei ani .

Conform informatiilor publicate pe vremea aceea de revista Ciao!, Lili l-a cunoscut pe Michele in perioada cand inca avea o relatie cu portarul Bogdan Stelea si locuiau impreuna. Pe afacerist l-a intalnit complet intamplator intr-o zi obisnuita in care isi plimba cainele. Fiind vecini pe bulevardul Aviatorilor, cei doi au dat nas in nas pe strada si, se pare, s-au placut suficient de mult cat sa aiba o aventura.

La fix trei ani de atunci, Lili Sandu a reluat legatura cu Michele Nusco, doar ca, potrivit surselor noastre, acesta si-a schimbat domiciliul, locuind in momentul de fata in cartierul Pipera, zona in care a dezvoltat si o serie de afaceri imobiliare.(continuarea in Cancan)


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului