Showbiz

Marcel Pavel, vacanta in Dubai si Maldive

Marcel Pavel n-a mai asteptat sa vina vara ca sa se bucure de mare si de soare. La inceputul acestei luni, el si-a luat sotia si a fugit pentru zece zile intr-o vacanta exotica, petrecuta in Insulele si in Dubai, povesteste Libertatea.

Primele 5 zile, cuplul a stat in Maldive , la invitatia unui prieten, Gruia Stoia, care le-a fost si ghid. Marcel si nevasta lui s-au cazat intr-o aflata pe apa, la marginea oceanului, dupa care s-au mutat intr-o alta casuta -hotel, la fel de luxoasa, dotata cu baie si piscina in aer liber.

In Dubai, Marcel si sotia lui au avut un program mai incarcat decat in Maldive. Ei s-au intalnit cu Nicolae Goia, ambasadorul Romaniei in Emiratele Arabe , si cu George Epure, consulul nostru din Abu-Dhabi, au mers pe camile prin desert si tot in desert au luat o cina tarzie, servind preparate specifice locului.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare