Showbiz

#james bond #showbiz #inaltime Daniel Craig #inaltime vedete

"Marele" James Bond, mai scund decat fiica sa

Inaltimea lui Daniel Craig este iar subiect de amuzament in presa tabloida britanica. Actorul a fost fotografiat zilele trecute la o plimbare cu fiica sa, in varsta de 22 de ani, care este cu cativa centimetri mai inalta decat cel care l-a interpretat magistral pe Agentul 007.

Daniel Craig se afla in aceasta perioada la New York, unde a inceput filmarile pentru drama "The Whole Truth", in care joaca alturi de Renee Zellweger. Paparazzi l-au surprins insa intr-un moment de relaxare in care se plimba alaturi de o "misterioasa blonda", despre care jurnalistii aveau sa afle ca este nimeni alta decat Ella, fiica actorului. Fanii au observat imediat un detaliu important: tanara este mai inalta decat "marele" Bond, care are 1,77 metri inaltime. La plimbarea pe care au facut-o pe strazile New-York-ului, si Ella, si Daniel au fost imbracati lejer, iar actorul a purtat pe cap o basca.

CITESTE SI:

3 vedete care si-au revenit greu dupa divort

Michael Schumacher, semn incredibil

Inaltimea, subiect sensibil pentru Agentul 007

Nu este pentru prima data cand inaltimea ii joaca feste actorului britanic. In urma cu 6 ani, in timp ce filma chiar pentru productia "Quantum of Solace", Daniel Craig a fost nevoit sa poarte pantofi cu toc in timpul scenelor turnate alaturi de actrita Gemma Arterton pentru a parea mai inalt decat aceasta. Asta desi actrita britanica are doar 1,70 metri inaltime, insa in unele scene era nevoita sa poarte pantofi cu toc, ceea ce o facea sa il depaseasca pe Agentul 007. In ciuda faptului ca inaltimea este un subiect sensibil pentru Daniel Craig, Gemma Arterton a povestit ca actorul a primit totusi vestea cu umor.

Vedete mai scunde decat partenerele lor

Daniel Craig nu este singura celebritate nevoita sa poarte tocuri. Presedintele francez Nicolas Sarkozy, care are 1,65 metri inaltime, poarta incaltaminte cu toc de cele mai multe ori cand iese alaturi de sotia sa, Carla Bruni, care este cu 10 centimetri mai inalta.



Si Tom Cruise, pe vremea cand era casatorit cu Katie Holmes, apela la fel de fel de trucuri pentru a micsora diferenta de 5 centimetri dintre ei.



Monica si Irinel Columbeanu sunt unul dintre cuplurile de la noi din tara care a facut senzatie atunci cand a aprut pentru prima data in public. Diferenta dintre cei doi era de 14 centimetri.



Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare