Showbiz

# divort Maria Constantin #maria constantin # divort vedete #marcel toader

Maria Constantin radiaza! Ce o face atat de fericita in plin divort

Maria Constantin a fost pusa la zid de cel de care incearca sa se desparta. Marcel Toader nu doar ca ii face praf reputatia, acuzand-o de o multime de mizerii, dar nici nu vrea sa ii acorde un divort amiabil, mutand scandalul la Tribunal. Cu toate acestea, cantareata de muzica populara arata mai bine ca niciodata si nu si-a pierdut zambetul. Ce motive are?

Mai sexy ca niciodata, chiar si in plina zi, Maria Constantin a decis sa-si inece amarul provocat de Marcel Toader, cel cu care se marita in urma cu doi ani, asa cum stie mai bine orice femeie: la shopping. Intr-o rochie mulata si extrem de seducatoare, cu pantofi cu toc, Maria a mers la una dintre creatoarele ei preferate pentru a-si innoi garderoba. A plecat cu zambetul pe buze, dovada ca terapia prin shopping da mereu rezultate. Dovada: pozele surprinse de paparazzi Click! cand aceasta a terminat vizita la Selia Gurdal. 

Marcel Toader a refuzat sa se prezinte la notar pe 13 septembrie pentru a semna divortul pe cale amiabila. Mai mult decat atat, el duce o campanie de defaimare a celei de care doreste sa divorteze la Tribunal. 

Fotografii: Click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului