Showbiz

#mama #mihaela radulescu #copil #fetita

Mihaela Radulescu isi doreste o fetita

Mihaela Radulescu este o mamica fericita. Are acasa un baietel cuminte si educat, dar crede ca implinirea maxima va veni abia atunci cand va avea si o fetita .

Vedeta TV a lansat de curand o noua colectie vestimentara pentru copii, iar hainutele i-au trezit dorinta de a deveni din nou mamica. Cu toate acestea, Mihaela nu se simte pregatita pentru o noua sarcina.

'Rochitele sunt atat de frumoase incat mi-as dori sa am si eu o fetita. Dintotdeauna mi-am dorit o fetita. Ayan mi-a aratat ca sunt talentata ca mama, dar deocamdata nu am niciun plan in acest sens. Ayan e foarte fericit si spune ca e ok asa, nu simte nevoia de o sora sau de frate ', a declarat Mihaela Radulescu in cadrul emisiunii Cancantv de la Kanal D.

Prezentatoarea TV este stabilita de doi ani la Monaco, impreuna cu fiul ei, Ayan, in varsta de 7 ani. Ea se intoarce in tara doar pentru a rezolva diverse afaceri.
 

Sursa foto: Libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului