Showbiz

#mihaela radulescu #elan #vacanta

Mihaela Radulescu la mare cu Ayan pe banii fostului sot

Mihaela Radulescu si Elan Schwarzenberg fac cu schimbul in programul de distractie al copilului lor, . Astfel, daca ieri, micutul a stat cu tatal lui la mare, acum acesta se bucura de tovarasia mamei, care i-a luat locul lui Elan in camera de la hotelul Vega din Mamaia.

Desi sunt divortati de doi ani, Mihaela si Elan au reusit sa treaca peste si sa aiba o relatie amicala de dragul fiului lor, Ayan , in varsta de sase ani.

Pana la sfarsitul saptamanii trecute, Elan a petrecut cateva zile la mare cu baiatul. Insa, milionarul a fost nevoit sa plece la Tulcea, ca atare ca Mihaela a venit sa-i ia locul. Aceasta s-a cazat impreuna cu fiul ei in apartamentul de la pe care il plateste tot fostul sot. Afaceristul da 1.500 de lei pe noapte pe luxoasa resedinta.

Fotoreporterii de la Click! i-au surprins astfel pe Mihaela si micut Ayan la restaurantul hotelului. Cei doi sarisera peste orele de plaja si se relaxau la terasa savurand o limonada .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare