Showbiz

#mihaela radulescu #bona #monte carlo #ayan

Mihaela Radulescu nu si-a angajat bona

Mihaela Radulescu s-a retras la Monte Carlo de cativa ani, iar vedeta sustine ca acolo traieste intr-o lume "boema si plina de liniste". Mihaela a mai dezvaluit ca il creste singura pe baietelul sau, Ayan .

In cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze ca nu si-a angajat nici pana in ziua de astazi o bona, preferand sa il creasca singura pe Ayan. Ea a recunoscut totusi ca, din cand in cand, o mai ajuta mama sa.

"Incerc sa fiu prezenta cat mai mult in viata fiului meu, la scoala. Nu prea ies seara din casa, ies la pranz cu mamele la mese. O alta Mihaela ocupata in Romania ar fi avut mai putin timp pentru baiatul ei, aici fiul meu are de castigat", a declarat vedeta in emisiune.

Mihaela Radulescu a povestit ca isi petrece mult timp cu fiul sau, iar celelalte mame au incredere in ea si ii incredinteaza copiii pentru a-i duce la muzeu sau in parc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului