Showbiz

#monica columbeanu #irinel columbeanu #irina columbeanu

Monica Columbeanu s-a mutat cu fiica de acasa

Monica Columbeanu a parasit caminul conjugal si a luat-o cu ea si pe fiica sa. Amandoua locuiesc acum in apartamentul din Piata Victoriei .

Se pare ca Monica si Irinel Columbeanu traverseaza o perioada nefasta in casnicia lor. Sotia milionarul a parasit vila de Izvorani si s-a instalat in apartamentul din centrul capitalei impreuna cu micuta Irina.

Moni a mai locuit temporar in apartamentul din Piata Victoriei , dar acum a luat-o cu ea fi pe fiica ei, care va fi astfel mai aproape de gradinita.

"Ruptura" ar fi intervenit chiar la petrecerea micutei Irina. La aniversarea fiicei lor, cei doi s-au comportat ca doi straini, potrivit Libertatea. Au venit si au plecat separat si nu au petrecut mult timp impreuna.

Pentru a scapa de tensiunea conjugala, Irinel a apelat la un salon de masaj erotic , conform revistei Star. Milionarul a fost fotografiat la intoarcerea din strainatate, cand de la aeroport s-a dus direct la salonul de masaj .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare