Showbiz

#juriu #bbc #showbiz #nadia comanici #concurs talente

Nadia Comaneci, sefa juriului intr-un concurs de talente la BBC

Nadia Comaneci, fosta campioana mondiala la gimnastica, a devenit vedeta postului national britanic de televiziune BBC! Romanca va fi sefa juriului intr-o emisiune concurs cu vedete care se va filma vara aceasta!

Protagonistii talent-show-ului vor fi vedete din Marea Britanie. Show-ul de divertisment va fi difuzat de postul BBC1, iar alaturi de Nadia, din juriu vor mai face parte Louis Smith, Craig Heap si Sebastien Stella.

Potrivit presei britanice, campioana romana a acceptat oferta si se pregateste de filmarile care vor avea loc in aceasta vara.

Jurnalistii din Regat o descriu pe Nadia Comaneci ca fiind prima femeie care a reusit sa obtina un 10 curat la un concurs olimpic de gimnastica. "Stiu ce efort trebuie sa depui pentru un 10 perfect. Inima iti bate tare, iar palmele iti transpira, dar atunci cand calci pe podea sau cand te agati de paralele, trebuie sa dai totul din tine ca si cum viata ta ar depinde de asta. Vedetele vor fi supuse unui regim de antrenament, fitness, gimnastica si acrobatii, va fi ceva ce n-au mai trait niciodata. Abia astept sa vad rezultatele", a spus Nadia pentru BBC.

Citeste si:

Keo, decizie surprinzatoare. S-au impacat!

Inca o schimbare la Pro TV! Acum au ramas si fara...

Sursa foto: sport9.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului