Showbiz

# divort Maria Constantin #maria constantin # divort vedete #mircea toader

"Ne-au placut saruturile!" Declaratie incendiara chiar inainte de divortul de Marcel Toader

Cu trei zile inainte de divortul oficial, la notar, apar noi declaratii in scandalul amoros Maria Constantin-Marcel Toader. Alexandru Constantin, cel cu care cantareata a filmat un videoclip, povesteste despre scenele de dragoste. Se pare ca protagonistii s-au simtit tare bine pe platourile de filmare, iar rezultatul i-ar fi alimentat geloziile omului de afaceri. O luna mai tarziu, cei doi au inceput sa discute despre divort, iar miercuri se vor desparti oficial. 

Şarmantul prezentator a povestit despre experienţa trăită pe platourile de filmare: “Maria este o femeie extrem de frumoasă, senzuală, care ştie să se pună în valoare şi în astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa «dragostei», asta şi pentru că ne-am dorit ca totul să iasă perfect. Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvenţă grea de filmat, pentru că, până la urmă, eram în faţa camerelor de filmat. Dar rezultatul a ieşit excepţional, iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin pentru Click!

Marcel Toader o acuza pe Maria Constantin de infidelitate, sustinand ca aceasta ar fi intretinut relatii intime cu diversi barbati, printre care si Augustin Viziru, in masina lui. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului