Showbiz

#post #sarbatoare #credinta #nicoleta luciu #calugarita

Nicoleta Luciu a vrut sa devina calugarita

Desi la prima prima vedere, nu pare o fire foarte credincioasa, tinand cont de cateva dintre aparitiile sale in revistele dedicate barbatilor, Nicoleta Luciu a marturisit, recent, ca in copilarie isi dorea sa se faca calugarita si in plus tine fiecare post, ca la carte, de 12 ani.

Vedeta a recunoscut ca, in ciuda vietii de artist in care trebuie sa faca si show-uri provocatoare sau sa aiba aparitii sexy, ea si-a pastrat credinta in suflet si este convinsa ca aceasta o ocroteste la fiecare pas.

De asemenea, Nicoleta Luciu a marturisit ca nu poate lasa sa treaca nicio sarbatoare fara sa se spovedeasca si sa se impartaseasca, iar inainte de culcare nu uita niciodata sa isi spuna rugaciunea.

"De la 20 de ani tin toate posturile. Si le tin ca la carte, nu doar ca renunt la carne. Nu mananc nici lactate, nici oua. Si le tin si din punct de vedere sexual", a povestit Nicoleta.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului