Showbiz

#tina turner #showbiz #atac cerebral #vedete extern #Tina Turner atac cerebral

O celebra cantareata e in stare grava! A facut atac cerebral

Tina Turner, in varsta de 74 de ani, se afla in stare grava in urma unui atac vascular cerebral, arata ziarul german "Bild". Celebra cantareata si-a anulat din acest motiv si vacanta pe care o avea in plan.

Dezvaluirile ar fi fost facute de prietenul si soferul austriac al cantaretei, Albert B. Chiar daca acesta a declarat ca starea de sanatate a artistei ar fi pe cale de stabilizare, jurnalistii germani si elvetieni sustin ca lucrurile nu ar sta nici pe departe asa si ca, din contra, Tina Turner este in stare destul de grava.

Zvonurile cu privire la starea de sanatate a artistei au inceput de acum cateva saptamani, scrie evz.ro, insa au fost negate de reprezentantii artistei. Cert este ca de atunci, Tina Turner nu a mai fost vazuta in public! Sotul sau, Erwin Bach, cu care s-a casatorit anul trecut in cadrul unei ceremonii budiste, a refuzat sa dea lamuriri despre starea cantaretei.

Tina Turner, care a vandut peste 180 de milioane de discuri in intreaga lume, a fost supranumita "regina muzicii rock'n'roll". Printre melodiile celebre se numara "Simply the Best", "What's Love Got to Do with It" si "We Don't Need Another Hero".

CITESTE SI:

"Am avut peste 100 de partenere, dar sexul mi se pare plictisitor". Afla cine se plange

Sursa foto: mtv.com

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare