Showbiz

# copil iulia stanescu #Iulia Stanescu #vedete inselate #vedete copii

O mai tii minte pe Iulia mica de la Abracadabra? Frumusetea de fetita nu are deloc noroc in dragoste

Cu siguranta ti/o amintesti pe pitica de la Abracadabra si cea care a interpretat celebra melodie de pe coloana sonora a telenovelei Inima de tiganca. In prezent, micuta Iulia este la randul ei mama, insa pare sa nu aiba deloc noroc in dragoste. A aflat ca logodnicul o insela chiar inainte de Craciun.

Parea sa aiba viata perfecta, insa nu este deloc asa. Iulia Stanescu parea sa aiba viata la picioare, dupa ce a trait multi ani in SUA, si si/a gasit un iubit bogat alaturi de care a mai trait cativa ani in Slovenia. Insa acesta din urma s-a dovedit a fi departe de ceea ce credea Iulia. Tatal micutei Leah, fetita Iuliei, a parasit-o p aceasta cand era insarcinata spunand ca nu vrea sa aiba de-a face cu copilul. Mai tarziu a trecut la amenintari sustinand ca va veni in Romania pentru a-si lua fetita si a o duce la familia lui din Slovenia.

Scandalul a tinut pentru ceva timp in priza showbizul autohton, insa in vara acestui an lucrurile pareau sa o ia pe un fagas normal pentru fosta actrita. Aceasta spunea ca regasirea cu un fost coleg de facultate, Rory, un simpatic tanar de culoare, i/a schimbat viata. Mai mult, pareau sa se auda deja clopotele de nunta, mai ales ca Rory isi mai dorea un copil, pe langa micuta Leah de care aparent se indragostise la prima vedere. 

Chiar inainte de Craciun, dupa nici jumatate de an de la anuntul posibilei nunti, Iulia a anuntat ca si-a parasit logodnicul. Acesta se pare ca a inselat-o, iar vedeta a aflat chiar inainte de Craciun. Asa ca sarbatorile si le petrece singura, declarand ca nu exista cale de intoarcere. 

Ce parere ai despre intorsatura pe care a luat-o destinul in cazul Iuliei?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare