Showbiz

#mihai traistariu #showbiz #vedete intern #poze selfie

O vedeta de la noi, dependenta de fotografii selfie. In ce ipostaze incredibile s-a pozat!

Un cantaret cunoscut de la noi exceleaza la capitolul mandrie si recunoaste ca ii place sa-si faca nenumarate fotografii, unele in ipostaze considerate de gurile rele de-a dreptul ridicole. 

Este vorba de Mihai Traistariu, devenit celebru cu trupa Valahia, dar si ca ocupant al locului 4 la concursul Eurovision. Intr-un interviu acordat recent, el a recunoscut ca este fan fotografii de tip selfie si ca nu pierde nicio ocazie sa mai posteze o astfel de imagine pe contul sau oficial de Facebook. "Cand esti un tip simpatic... ajungi sa te iubesti intr-atat de mult incat... iti vine sa-ti faci Selfie in orice secunda", explica Mihai pe reteaua de socializare. 

Ipostazele in care si-a dezvaluit alta latura decat cea de cantaret sunt care mai de care mai diverse: la zoo, pe scena, in baie, proband haine acasa sau la magazin. De altfel, ii place atat de mult sa-si faca poze incat uneori isi intreaba fanii ce sa mai posteze, dezvaluind chiar detalii intime. "JURNAL de seara: mi-am cumparat azi 2 pantaloni, un sacou, o pereche de boxeri, un hanorac si o camasa beton. Toate, dupa noul meu corp, sculptat deja la sala...  Hai ca glumesc! Peste 3 luni abia - o sa arat beton armat. Intrebare de baraj: cu care din hainele de mai sus - vreti sa fie urmatorul SELFIE ?", mai scrie Mihai. 

CITESTE SI: La 11 ani a castigat 20.000 de euro. Cine este pustoaica?

De altfel el ofera si explicatii extinse despre dependenta sa, intr-o postare ampla: "M-am ras sub brat!!! (...) Stiti de unde pasiunea asta subita de a-mi pune poze cu mine pe facebook? Hai sa va zic! Pana pe la 25 de ani nu mi-a zis nimeni ca-s frumos! Nu eram complexat decat de inaltimea mea (1,71 m), de cele cateva cosuri de pe fata si de faptul ca nu puteam sa-mi gasesc o nevasta standard (90,60,90). 

Glumesc, evident! De obicei... dimensiunile astea "PERFECTE" sunt invers proportionale cu creierul! Deci... am lasat-o balta de mult timp si am cautat mereu o fata normala, cu aripioare si cu carnitza pe ea !!! Nici n-am fost ultra-frumos vreodata si nici nu m-am preocupat de asta! Pur si simplu nu mi s-a parut necesar... Mai mult, in liceu vroiam sa fiu prof de mate... si, deci n-aveam nevoie de un fizic bengos! In plus, dupa ce-am inceput cariera muzicala, pentru ca am luat jde' mii de premii pt. voce, am zis ca n-am nevoie de fizic!

Totusi... de cand cu chilotzareala din ultima vreme si, de cand se canta mai mult cu " LOOK-ul " decat cu VOCEA... am zis sa ma preocup un pic si de partea asta cu fizicul ! Ei, si... Hop-tzop... De vreun an incoace, ca un facut o gramada de lume a inceput sa-mi lase mesaje de genul: "ce frumos esti azi" , "ce sexy esti in poza asta", " frumuselule", bla bla bla... Ei, inchipuiti-va ca EU n-am auzit in viata mea cuvinte d-astea la adresa mea si, parca, dintr-o data am devenit ALTCINEVA! Si-a inceput sa-mi placa la maximum! Am prins mai mare incredere in mine si in fizicul meu! Drept pentru care, cand pun azi, o poza cu mine pe facebook (selfie ) nu accept sa n-am macar un mesaj de genul: "ce frumusel te-ai facut !!!" Na' c-am zis-o si-am comis-o!!!". 

CITESTE SI: Bahmu si Prigoana, vedete in tabloidele britanice

Socant:4 alimente "sanatoase" care te pot otravi!

Iata o galerie cu cateva imagini selfie cu Mihai Traistariu: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare