Showbiz

#dansez printre stele #grila pro tv #lili sandu

O vedeta TV schimba tabara! Este in carti pentru postul dusman

ProTV pare sa vrea sa arate ca orice proiect ajuns pe mana lor poate avea succes, de aceea va prelua o emisiune care in trecut a avut un esec rasunator. Mai mult, se pare ca ar prelua inclusiv parte din cei care au facut show-ul la vremea respectiva. 

Astfel, Lili Sandu este în cărţi pentru show-ul de dans „Dansez printre stele”, pe care PRO TV se pregăteşte să-l relaseze în curând, deşi a înregistrat un eşec răsunător la Antena 1. Pe vremea aceea, prezentatoare era Lili Sandu care făcea pereche cu Victor Slav şi care este şi de data aceasta pe listele producătorilor, scrie libertatea.ro.

Aceasta a tot cochetat cu ProTV in ultimul timp. A participat la „Ferma Vedetelor”, a prezentat din camera magenta la „Vocea României” şi lista poate continua. Nu este însă foarte clar dacă i se va încredinţa tot postul de prezentatoare sau va fi doar concurentă în show, mai scrie libertatea.ro. Cert este că prezenţa ei în format arată mai degrabă ca un experiment neaşteptat al producătorilor care vor să demonstreze că formatul „Dansez printre stele” va avea altă soartă pe mâna lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului