Showbiz

#Oana Radu #cununia civila #casatorie

Oana Radu s-a casatorit cu antrenorul ei de fitness

La aproape un an de la moartea iubitului incendiat in scara blocului, cantareata Oana Radu s-a casatorit cu antrenorul ei de fitness.

"Sunt o femeie maritata. Te voi iubi pentru totdeauna," a scris Oana pe o retea de socializare.

Oana Radu si Catalin Dobrescu au facut cununia civila in Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiatii cuplului, iar petrecerea este programata pentru alta zi.

"Am spus DA pentru toata viata," a anuntat cantareata.

Pentru fericitul eveniment, solista a ales sa imbrace o rochie alba care i-a scos in evidenta silueta obtinuta dupa ce slabit 60 de kilograme. Pentru machiaj, Oana a ales nuante de maro si auriu, iar coafura a fost una lejera, cu un accesoriu din perle in par.

Oana Radu a marturisit ca a fot ceruta in casatorie de cel care i-a devenit sot cu cateva luni in urma, iar raspunsul a fost "Da" din prima.

"Catalin m-a cerut de sotie de cateva luni. Am zis ca da, eram intr-o stare de soc, caci nu imi venea sa cred. Daca ii spuneam nu, isi facea bagajele si pleca, cred. Intr-o relatie nu e importanta nunta, nu suntem oameni sa tinem cont de asta. Avem foarte multe proiecte impreuna, dar nu avem acum in plan un copil," a spus Oana Radu la Kanal D. 

Oana Radu: ”Mi-a schimbat de doua ori viata!”

Cantareata a trecut prin momentele foarte grele dupa moartea iubitului sau, in septembrie anul trecut. Insa cel care a ajuta-o sa depaseasca acea perioada a fost proaspatul ei sot.

"Eram extrem de nefericita, plina de datorii, frustrari si extrem de neserioasa cu mine si cu cei din jurul meu. Imi dau seama cate lucruri bune a trezit in mine si cat de mult m-a schimbat. M-a invatat sa traiesc sanatos si sa imi iubesc corpul. Aproape ca m-a facut sa iubesc sportul. Mi-a schimbat de doua ori viata! Prima oara cand am slabit tot datorita lui, si acum!," a spus Oana Radu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare