Showbiz

# scandal vedete #oana roman #teo trandafir

Oana Roman catre Teo Trandafir: "M-au dat afara ca sa-mi iei tu locul!"

In urma cu cativa ani, imaginile cu Oana Roman insarcinata in 9 luni, in sutien, au facut inconjurul internetului.  Multi au comentat aparitia vedetei, insa si mai multi i-au luat apararea pentru curaj.Acum, Oana ar fi descoperit un comentariu al lui Teo Trandafir referitoare la acele imagini. Un comentariu nu tocmai elegant, de aceea ar fi si reactionat asa de dur. 

"Sunt absolut șocată.....am născut de trei ani și de abia acum, total întâmplător, am găsit acest articol în care "doamna" Teo comentează public poze cu mine gravidă în 9 luni… și spune, pe lângă multe inepții , citez,: “Eu nu m-am pozat niciodată așa" . Păi, măi Teo măi, nu aveai cum să te pozezi așa, și ca să fiu la fel de nesimțită ca tine, îți spun că n-aveai cum, pentru că nu ai trăit miracolul de a fi însărcinată și de a da naștere unui copil. E adevărat: ai fost măritată prea putin si prea târziu, nu? Eu am bărbat tânăr și frumos și mă și iubește, deși ne e greu că n-am de muncă, pentru că m-au dat afară gravidă fiind, ca să-mi iei tu locul! 

Nu ai fost gravidă niciodată, cel puțin nu în 9 luni, și deci, n-ai cum să știi cum e. Nu o să știi niciodată cât de fericită eram când am făcut pozele alea. Și cât de puțin mi-a păsat de părerea ta sau a oricui altcuiva. Ești femeie totuși, mama ți-a fost profesoară... și observ că nu prea ai învăța multe de la ea și te-ai cocoțat pe locul meu în emisiunea aia... și nu ți-a ajuns. Ai simțit nevoia să iei la mișto o femeie gravidă în 9 luni. Bravo. Ai mare caracter… mai ales că eu, neștiind ce minunății ai comentat despre mine, am venit la tine în emisiune și am povestit despre chinurile prin care am trecut după ce am născut. Și m-ai privit senină în ochi. Vezi, d-aia nu am eu un loc în tv, pentru că eu nu pot să fac ce faci tu, nu pot călca oameni în picioare și apoi să le zâmbesc ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Dar știi, eu am onoare și educație și te iert. Așa m-a învățat mama, profesoara ta. Să iert. Și să fiu mai presus de micimi. În locul tău, mi-ar fi rușine, dar știu că ție nu îți e... că de aia ai ajuns cine ai ajuns, nu?", este mesajul Oanei Roman, potrivit click.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare