Showbiz

# operatie slabire #cum sa slabesti #ozana barabancea operatie # ozana barabancea dieta #ozana barabancea

Primele imagini in costum de baie cu Ozana Barabancea, dupa operatia de micsorare a stomacului

In urma cu doua luni, soprana Ozana Barabancea facea o operatie de micsorare a stomacului. A fost o masura extrema, la care a apelat dupa ce a incercat si sa faca sport si sa tina dieta, dar fara succes. In cele din urma a luat decizia de a se opera, iar interventia a fost efectuata la Spitalul Monza din capitala.

Interventia chirurgicala a fost un succes, iar rezutatele, mult asteptate, au inceput deja sa se vada. Soprana a scapat de 15 kilograme, cu un efort mai mic decat cel presupus de o dieta drastica, dar este abia la jumatatea drumului. Ozana recunoaste ca ii era foarte greu sa se abtina de la mancare, ca face cu greutate sport, dar totusi face si mai spune ca este surprinsa de felul cum si-a schimbat obiceiurile alimentare dupa interventia la stomac. 

Astfel, acum consuma multe supe, cele mai multe lichide, crema, dar si iaurturi. "Cred ca m-am ingrasat pe fond nervos. Am vrut sa ma operez initial in Turcia, unde eram programată la 4 iulie, dar am ajuns la spitalul Monza, la medicul Rubin Munteanu, care mi-a spus că «decizia este mai importantă decât incizia». Este un act de mare curaj, pe care nu credeam ca pot să-l fac. Eu sunt sanatoasa tun, dar nu eram mobila, nu puteam sa fac mai nimic, sa ma joc cu copiii mei. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe saptamana, dar nu am dat jos cat am vrut eu, iar mancatul asta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am sa beau trei saptamani lichide, supe strecurate, ceaiuri. Daca puteti sa credeti am savurat lingurita cu lingurita un iaurt de baut. Am spus adio tuturor bauturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool", a povestit imediat dupa operatie vedeta, la postul de televiziune cu care colaboreaza., potrivit wowbiz.ro. 

Imaginile au fost surprinse de paparazzi wowbiz.ro in urma cu cateva zile, la plaja. Ce parere ai despre cum arata vedeta in costum de baie?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului