Showbiz

#sanatate cotabita #stare cotabita #gabriel cotabita

Primul gest facut de Gabriel Cotabita dupa ce s-a ridicat din pat!

Vesti incredibile despre Gabriel Cotabita! Atunci cand mai toti isi pierdusera speranta, cantaretul si-a revenit si, mai mult, a vorbit si chiar ar fi facut cativa pasi, dupa cum au declarat surse din anturajul vedetei.

Progresele realizate de artist in ultimele zile sunt miraculoase, iar doctorii de la Spitalul Floreasca spun ca este o putere divina l-a ajutat pe acesta sa isi revina. Potrivit apropiatilor, in salonul in care se afla internat Gabriel Cotabita au avut loc momente teribil de emotionante, dupa ce artistul s-a ridicat din pat. Bucuria a fost una imensa, mai ales pentru Gabriel Cotabita, care, atunci cand s-a vazut pe picioare, i-a multumit lui Dumnezeu si s-a inchinat.

In acest moment, cantaretul se afla intr-o stare buna si se recupereaza. "Gabi m-a recunoscut si ii recunoaste fara probleme pe toti prietenii veniti sa-l viziteze. (...) Gabi se poate ridica din pat, merge fara probleme si vorbeste coerent. Stoma e astupata si mananca singur. (...) Stie unde se afla si ce i s-a intamplat", a declarat un prieten al artistului pentru ziarul Ring. 

”Pacientul prezinta o suferinta cerebrala postanoxica, cu dezorientare temporospatiala si perioade de agitatie psihomotorie. Este stabil din punct de vedere respirator si hemodinamic, starea generala fiind usor ameliorata. Este alimentat oral si este mobilizat zilnic, beneficiind de sedinte de fizio- kinetoterapie si asistenta psihologica. Pacientul este reevaluat permanent de o echipa medicala multidisciplinara”, a transmis, joi, conducerea spitalului Floreasca, acolo unde Cotabita este internat de mai bine de o luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare