Showbiz

#dansez pentru tine #showbiz #vocea romaniei #Masterchef #vedete intern #declin Pro TV

Pro TV a anuntat oficial ca scoate din grila emisiunile cu cea mai mare audienta

"Romanii au talent" si "Dansez pentru tine" nu se vor mai regasi in toamna in grila de programe a Pro TV. Cel putin asa reiese din comunicatul trimis astazi de oficialii postului! Nume importante au fost "omise" de pe lista vedetelor.

Comunicatul Pro TV vine in contextul in care, in ultima perioada, tot mai multi oameni-cheie au parasit postul. Producatorul general Mona Segall si-a anuntat recent demisia, iar directorul de programe Anca Budinschi este pe picior de plecare. Oficialii Pro TV dau insa asigurari ca postul "va continua sa fie un trendsetter si un lider pe piata media din Romania".

Ce show-uri dispar

Sursa foto: paginademedia.ro

Oficialii postului au anuntat faptul ca "Vocea Romaniei", "MasterChef" si "Las Fierbinti", emisiuni despre care s-a vehiculat ca vor fi scoase din grila, vor continua din toamna. In schimb, emisiunile "Romanii au talent" si "Dansez pentru tine" nu sunt amintite printre "programele de succes care vor continua in grila de toamna", ceea ce inseamna ca ele vor disparea.

Emisiunea "Vocea Romaniei" va continua in acelasi format, desi tot Pro TV anuntase ca emisiunea se va transforma in "Kids Voice", o competitie de talente muzicale pentru copii.

CITESTE SI: S-a aflat castigatorul "Masterchef"! Este tot o femeie

Din printesa, cersetoare? Ce cosmar traieste sotia lui Cristi Borcea!

Ce se intampla cu Loredana, Pavel Bartos si Smiley?

Sursa foto: protv.ro

De asemenea, Pro TV recunoaste, indirect, ca alte cateva nume grele vor parasi postul din Pache Protopopescu. "Un numar mare de vedete pe care romanii au ajuns sa le iubeasca – Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Catalin Maruta, Andra, Cabral - vor continua sa faca istorie la Pro TV, alaturi de cele mai bune echipe de producatori, editori, reporteri si alti profesionisti", se arata in comunicat. Niciun cuvant insa despre Loredana, Pavel Bartos si Smiley!

Potrivit reportervirtual.ro, cei trei sunt in carti pentru cate un post la Antena 1, acolo unde si-a anuntat deja mutarea cu tot cu echipa Mona Segall, cea care a fost ani la rand producatorul unor emisiuni de succes ale postului.

"Astazi, PRO TV gandeste mai liber ca niciodata", a concluzionat Aleksandras Cesnavicius, cel care s-a alaturat postului in functia de director general, in urma cu cinci luni.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare