Showbiz

#relatie #gabi badalau #ramona gabor

Ramona Gabor si Gabi Badalau s-au impacat la un concert

Ramona Gabor l-a iertat pe iubitul ei, Gabi Badalau , dupa ce acesta a dus-o la un concert hip-hop. Sora Monicai Columbeanu s-a impacat cu Gabi dupa ce au fost certati doua saptamani .

Gabi Badalau a intrat din nou in gratiile Ramonei Gabor, dupa ce a insotit-o la un concert Ja Rule . Dupa doua saptamani in care au circulat zvonuri despre o despartire, sora Ramonei a explicat ca Gabi a fost nevoit sa o cucereasca din nou.

"Am venit sa ma distrez si sa il ascult la concert pe Ja Rule. Este a doua oara cand il vad si sper sa merg si la cel de-al treilea concert, cand va fi in Mamaia, desi am o prezentare in alt club si nu stiu daca voi ajunge.

Am venit cu fostul, actualul si viitorul meu prieten, Gabi Badalau. De obicei, o femeie se lasa cucerita. Nu vreau sa vorbesc despre pasii pe care i-a facut el, dar eu sunt mai puternica si nu m-am lasat usor", a declarat Ramona Gabor pentru cascar.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului