Showbiz

#vedete scandal #ionela prodan #anamaria prodan

Rapusa de durere dupa moartea mamei, Anamaria Prodan a luat o decizie grea

Anamaria Prodan parea ca a acceptat moartea mamei sale, insa se pare ca nu ii este prea usor. Tocmai de aceea se gandeste sa ia o decizie radicala. Astfel, impresara vrea sa profite atat de jobul sotului cat si de proprietatile pe care le are in strainatate si sa paraseasca definitiv Romania, impreuna cu toata familia. Mai mult, daca ar face acest pas, Anamaria Prodan nu are de gand sa mai revina in tara decat in vizita.

Impresara FIFA are mai multe proprietati in strainatate, dar si in Romania. Ar vrea sa vanda tot ce are in tara si sa vina doar ocazional.  „Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieţii ei se desfăşoară în America. Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joacă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, băiatul lui Reghe locuieşte în Germania.

Ana vine ocazional aici (n.r. în România), cel mai probabil că multe dintre proprietăţi vor fi vândute, ulterior. Acum, oricum, e prea devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în România special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în altă parte. Acum, însă, că Ionela nu mai e, cu siguranţă că se va muta în America definitiv şi că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante“, a declarat o sursă apropiată de Anamaria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare