Showbiz

#divort Razvan Simion # diana simion #Lidia Buble #razvan simion # neata cu razvan si dani

Razvan s-a mutat cu Lidia Buble langa fosta sotie

Desi nu au confirmat niciodata relatia lor - cel putin nu cu subiect si predicat - Razvan Simion si Lidia Buble formeaza un cuplu tot mai inchegat. Sta dovada nu numai aparitia lor in public, de mana, ci si faptul ca de curand s-au mutat impreuna intr-o vila din Corbeanca, destul de aproape de fostul camin al matinalului de la Antena 1.

Razvan Simion s-a mutat dupa divort in aparatamentul in care fiica pastorului din Deva locuia cu chirie, insa, dupa cateva luni, cei doi au simtit nevoia unui spatiu mai mare. Poate pentru ca au ganduri mari sau nu, insa Razvan si Lidia (22 de ani) locuiesc acum intr-o imensa vila, de 125.000 de euro, in Corbeanca, scrie click.ro. Ironia face ca si fosta sotie, Diana, sa locuiasca destul de aproape de cei doi. De altfel, se pare ca Razvan si-a dorit sa fie si mai aproape de copiii sai, in varsta de 11 si 7 ani, care locuiesc cu mama lor.

Vrand nevrand, este posibil astfel ca femeile din viata matinalului de la Antena 1 sa dea nas in nas la supermarketul din apropiere, unde Lidia a inceput deja sa-si faca si ea cumparaturile, dupa cum au suprins-o paparazzi Click. 

Razvan a divortat dupa 15 ani de mariaj cu Diana, dupa ce primele zvonuri despre relatia sa extraconjugala au aparut la inceputul acestui an. In vara, cei doi au inceput sa apara impreuna, insa primul eveniment la care s-au afisat in ipostaza de cuplu a fost nunta lui Adi Sana, managerul Lidiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare